Restaurant La Terrasse





















- Waterzooi de volaille: 17.50€
- Cassolette de fruits de mer: 17.00€
- Lotte au poivre vert: 22.00€

Geopend in 2004 naast het provinciaal domein van Huizingen aan uitrit 20 op de E19 van Brussel naar Parijs in een oude rode bakstenen hoeve in Vlaamse stijl uit 1617 en ingeleid door een fraaie betegelde koer, kan het prestigieuze eethuis van chef Lesley De Vlieger trots bogen op een schitterend gelagzaal met hedendaags interieur waarin Marijke De Ron zeer minzaam de fijne gastronomie van haar echtgenoot opdient (zoals oester van Gillardeau met Black Pearl kaviaar, spinazieblaadjes en een botersaus met campagne of ook kalfszwezeriken met een bearnaisesaus met zeekreeft, artisjok, een ratatouille en aardappelen of ook een stuk ree met Grand Veneur saus en rode ui, champignons, rode biet, kruiden en kroketjes). Mooie wijnkaart, dat spreekt. Traiteur service voor de feestdagen. Grote private parking