restaurant belgië

Propose a restaurant or a hotel on Deltaweb

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
17 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!



CONTACT

Uw voornaam * :
Naam *
E-mail * :
Naam, adres en commentaren over het restaurant of hotel :
Ik wens gebruik te maken van de Deltaweb newsletter en voordelen
** Het vakje leegmaken indien u geen newsletter wenst te ontvangen
Gelieve a.u.b. de aangeduide velden met een * in te vullen

MIC Delta b.v.b.a. Leuvensesteenweg 431 E - B 1380 Lasne België
tel: +32 (0)2 352 83 70
THE FOODVILLAGE WORDT DIGITALE TRAITEUR-AAN-HUIS De meeste Belgen zijn ondertussen bekend met het fenomeen kookbox. Je bestelt een gerecht voor je gezin en krijgt het recept met de verse ingrediënten aan huis geleverd. The Foodvillage gaat nog een stap verder. Het gerecht wordt vers bereid door deze traiteur-aan-huis en in speciale bewaardozen geleverd. Alleen nog even opwarmen en je hebt een verse maaltijd voor je gezin

Dit artikel lezen

GLENN VERHASSELT IS ‘EERSTE KOK VAN BELGIë’ 2017 Glenn Verhasselt , chef van restaurant ‘Sir Kwinten’ in Lennik, heeft de titel “Eerste Kok van België 2017” in de wacht gesleept. De Prijs Prosper Montagné is een culinair topconcours waarbij op zoek wordt gegaan naar ‘s lands beste talent in de keuken. Deze wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door Club Prosper Montagné en vond plaats in hotel- en toerismeschool Spermalie te Brugge

Dit artikel lezen

LES POTES EN TOQUES Dit restaurant ligt verscholen in hartje Ganshoren in een knappe gerenoveerde fermette waarvan de eerste stenen werden gelegd in de 17de eeuw. Aan het fronton nodigt een aantrekkelijke spreuk uit tot het openduwen van de deur: "wie je ook bent, hou hier een halte en kom binnen, je bent hier thuis!". Ook de benaming op zich, duidt op het gemoedelijke karakter en staat voor ‘kameraden in de keuken’.

Dit artikel lezen

Ontdek: LE MAXRestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Sardinië in Brussel, sinds 1975, en met het beste dat het te beiden heeft: een zonnige en met smaak ingerichte eetplaats, een wijnkelder met blote bakstenen muren en een lounge als tempel voor het vergieten van cognac en grappa, het roken van Churchill en Cohiba. Een uitbundige en getalenteerde chef, een Italiaanse kaart met aangenaam verrassende ontdekkingen aan Sardijnse spijs en drank. Een bediening in eenklank met de keuken en de klanten en een prijslijst die veel keus biedt voor weinig kosten. Dit is immers een huis dat altijd al een zeer proactief prijzenbeleid gevoerd heeft (getuige, de kaart die weldra weer bijgesteld en aangepast wordt aan de financiële crisis, met voorgerechten voor 5€ of hoofdgerechten voor 11 €). Maar Max werkt ook milieubewust en let op het klimaat (nagenoeg alle producten komen eigen land, om transport en CO2-uitstoot te beperken die verantwoordelijk zijn voor de opwarming van de aarde). Een aanpak die onze steun verdient, door een vaker bezoekje met het openbaar vervoer, bijvoorbeeld…

VIN DU JARDIN… ...innoverend niet-alcoholisch alternatief voor wijnen en aperitief

Iedereen die om diverse redenen geen alcohol wil of mag drinken, en die graag gezellig tête-à-tête of in groep geniet op restaurant of bistro, heeft recht op aangepaste drank bij zijn maaltijd of diner. Maar mag het ook nog even lekker, krachtig en foodpairend zijn? Dat was het uitgangspunt van Patrick Tavernier & Sophie Tobback om ‘Vin du Jardin’ te lanceren. Zelf gaan ze graag op restaurant maar ze constateerden proefondervindelijk dat de niet-alcoholische dranken op de kaart, zelfs van toprestaurants, niet krachtig of zuur genoeg zijn van smaak, laat staan in harmonie met de gerechten.

Dit artikel lezen

LA VILLA DU HAUTSART - MéLIN In het hart van het Waalse Mélin, één van de mooiste dorpjes van Wallonië, heeft Olivier Wilbers twintig jaar geleden een stukje paradijs en de prachtige villa overgenomen. Verfijning en authenticiteit maken het restaurant tot een topper in de Waalse gastronomie. Een magische plek: De prachtige villa ligt in een groen kader, is volledig omringd door velden en beschikt over een grote private parking. Het interieur is met smaak en elegantie ingericht.

Dit artikel lezen

ER WAS EENS… COMME CHEZ SOI Eén familie - 4 generaties - Georges et Héléna, - Louis et Simone, - Pierre et Marie-Thérèse, - Lionel et Laurence, werkten samen aan het ontstaan van dit mooie verhaal …
Vandaag viert Comme chez Soi het verleden en het heden, met de blik vooruit op de toekomst met Laurence en Lionel Rigolet die zichzelf heruitvinden om het vervolg van dit gastronomische avontuur te schrijven en u mee te nemen naar een eeuwfeest tussen de sterren.

Dit artikel lezen

RESTAURANT HAPPY’S WAVER Op de vooravond van de 10de verjaardag blikken de initiatiefnemers van restaurant Happy’s met tevredenheid terug op de voorbije jaren. Een restaurant openen vergt soms moed, durf en ondernemingsgeest terwijl het restaurant op zich aan een aantal vereisten moet beantwoorden. De basiselementen zijn ontegensprekelijk kwaliteit en prijs, basiselementen die samengaan met tal van andere aspecten.

Dit artikel lezen

BRIGHTON RESTAURANT - BRUSSEL: Bio zijn is aldus Laurent zowel een mentaliteit als een label, het is daarom ook uiteenlopend. Mensen die bewegen in de biogeest zijn meestal gevoeliger voor seizoensgebonden producten. Bio zijn betekent het consumeren van meer natuurlijke en authentieke producten, toch blijft de kostprijs een groot probleem vanwege de moeilijkheid voor het verkrijgen van het label en het transport. Het is voor hem als onderdeel van een groen hotel, belangrijk dat deze geest zich ook in de keuken reflecteert.

Dit artikel lezen

BEURZEN/EXPO'S

Beste restaurant-en hotelhouders,

Indien er een speciaal evenement in jullie streek of bij uzelf plaats vindt, zouden wij het fijn vinden mochten jullie het ons doorgeven. Wij zullen bepalen of het in onze lijst degelijk past.

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

DE RECEPTEN VAN DELTAWEB

RESTAURANTS PER STAD

Restaurants - Aalst
Restaurants - Antwerpen
Restaurants - Bergen
Restaurants - Brugge
Restaurants - Dendermonde
Restaurants - Dinant
Restaurants - Doornik
Restaurants - Gent
Restaurants - Halle
Restaurants - Hasselt
Restaurants - Ieper
Restaurants - Knokke-Heist
Restaurants - Kortrijk
Restaurants - Leuven
Restaurants - Lier
Restaurants - Lokeren
Restaurants - Luik
Restaurants - Marche-en-Famenne
Restaurants - Mechelen
Restaurants - Moeskroen
Restaurants - Namen
Restaurants - Oostende
Restaurants - Overijse
Restaurants - Roeselare
Restaurants - St-Niklaas
Restaurants - St-Truiden
Restaurants - Tongeren
Restaurants - Vilvoorde
Restaurants - Waregem
Restaurants - Zaventem

Restaurants per provincie
     Restaurants Brussel
     Restaurants Antwerpen
     Restaurants Vlaams-Brabant
     Restaurants Oost-Vlaanderen
     Restaurants West-Vlaanderen
     Restaurants Limburg
     Restaurants Waals-Brabant
     Restaurants Henegouwen
     Restaurants Luik
     Restaurants Namen
     Restaurants Luxemburg

Restaurants - Brussel
    Restaurants - Anderlecht
    Restaurants - Elsene
    Restaurants - Etterbeek
    Restaurants - Evere
    Restaurants - Vorst
    Restaurants - Ganshoren
    Restaurants - Jette
    Restaurants - Koekelberg
    Restaurants - Laken
    Restaurants - Neder-Over-Heembeek
    Restaurants - Oudergem
    Restaurants - Schaarbeek
    Restaurants - Sint-Agatha-Berchem
    Restaurants - Sint-Gillis
    Restaurants - Sint-Jans-Molenbeek
    Restaurants - Sint-Joost-ten-Node
    Restaurants - Sint-Lambrechts-Woluwe
    Restaurants - Sint-Pieters-Woluwe
    Restaurants - Ukkel
    Restaurants - Watermaal-Bosvoorde
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals