restaurant belgië

Zomers stoofpotje van kip

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
16 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
ZOMERS STOOFPOTJE VAN KIP
Bereidingstijd: 30-60 minuten
Gang: Hoofdgerecht
Smaak: Hartig
Techniek: Stoven
Soort gerecht: Hoofdgerecht


Ingrediënten voor 4 personen
400 gram stukjes gemarineerde kipfilet
3 eetlepel olijfolie
250 gram wortelballetjes
100 gram peultjes
1 bosje gesneden lente-uitjes
450 gram voorgekookte krieltjes
2 eetlepels Provençaalse kruiden
2 dl witte wijn


Bereidingswijze
Bak op hoog vuur de kipfilet in de olie. Voeg de wortel, peultjes, lente-uitjes en krieltjes toe. Bestrooi met de kruiden en blus af met de witte wijn.

Laat nog 5 minuten pruttelen.

Ontdek: 'T KORENNAERRestaurants in Sint-Niklaas

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

In het gehucht Nieuwkerken-Waas gaat een gastronomisch juweeltje schuil: 't Korennaer. Achter een heel gewone, zelfs banale gevel bent u aan het goede adres voor een keuken van zeer hoog niveau. Chef Edwin Van Goethem nodigt u uit op een reis in vier, vijf tot zes culinaire gangen. Met zijn fusie van Franse, Italiaanse, Japanse en Belgische keuken weet het talent en de originaliteit van deze uitzonderlijke chef uit te blinken in elk van zijn creaties. Voor de gehaaste klanten wordt een 1 hour lunch voorgesteld, de levensgenieters kunnen verder hun hartje ophalen aan het decor en de voorgestelde aroma's. Vlotte parkeermogelijkheden.

Andere ideeën restos ?
Le Max in 1030 -Brussel
D'Artagnan in 3000 -Leuven
My-Taï in 1970 -Brussel
Weinebrugge in 8200 -Brugge
DE 7DE TAFEL: KOKEN MET RESPECT VOOR HET PRODUCT Restaurant de 7de tafel vond een onderkomen in een onopvallende burgerwoning aan het gemoedelijke dorpsplein van Peutie. De 7de tafel is een creatie van de voorgangers van chef Jelle Fluit, die vond dat de naam voldoende geheimzinnigheid en aantrekkingskracht inhield, om hem te behouden.

Dit artikel lezen

HOF TE RHODE- SCHAFFEN: Hof te Rhode organiseert de komende maanden in samenwerking met Xaverius enkele uitzonderlijke activiteiten. Op vrijdag 23 mei krijgt men vanaf 19 uur de kans om samen met familie en vrienden voor één avond in het vel te kruipen van Hercule Poirot. Op het programma staat één van de beruchte ‘moorddiners” van Murder Inc. Hilariteit en spanning verzekerd in combinatie met de geraffineerde keuken van Felix Alen.

Dit artikel lezen

“100% BELGISCH” “100% Belgisch” is een eenvoudige en toch originele manier om u
de producten uit onze Belgische regio’s voor te stellen en te laten proeven.
“100% Belgisch” is tevens gebaseerd op een fundamentele waarde, namelijk het Milieu...


Het dire...

Dit artikel lezen

AUBERGE DES PRINCES - KORTENBERG: Sinds einde 2010 heeft restaurant Auberge des Princes een nieuw leven gekregen en dit dankzij Lenny Mommaerts en Denis Kindekens, die voorheen ruim 15 jaar actief waren in Agua Dulce in Oud Heverlee.

Dit artikel lezen

CHI-CHI’S WIL 50 VESTIGINGEN IN BELGIë Chi-Chi’s is nog niet zo bekend in het Belgische straatbeeld, maar daar moet snel verandering in komen. Binnen de eerstvolgende drie jaar moet het aantal Chi-Chi’s in België van 15 naar 25 worden gebracht en op termijn is er zelfs ruimte voor 50 restaurants! De masterfranchise van de – van oorsprong Amerikaanse – keten voor Europa, Azië en Noord-Afrika is in handen van Chi-Chi’s Europe geleid door de Belg Francis Leroy. Hij lanceerde destijds Pizzahut in België en wil vanuit België internationale bekendheid geven aan Chi-Chi’s.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals