restaurant belgië

Vin du Jardin…

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
20 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
VIN DU JARDIN…
Patrick Tavernier is van opleiding industrieel ingenieur landbouw maar in hart en professie chef-kok van Bistro & Bar De Glazen Toren te Affligem. Gezegend met getrainde smaakpapillen experimenteerde hij 6 maanden lang met honderden meng- en smaaksessies om tot perfect aangepaste niet-alcoholische dranken te komen die absoluut foodpairend zijn.
Zijn dranken zijn alvast gemaakt op basis van fruitsappen en pure, natuurlijke ingrediënten en kruiden, zonder bewaarmiddelen, gluten of toegevoegde suikers. In een eerste fase lanceert Vin du Jardin als merknaam drie smaakversies. Als alternatief voor aperitief is er ‘Vie en Rose’, vol passionele aroma’s met een diepe smaak van frisse kruiden zoals gember en basilicum. Als alternatief voor rode wijn is er ‘Bord de l’Eau’, met een krachtige volle smaak van rode vruchten en een lange afdronk. Als alternatief voor witte wijn is er ‘Pomme Padour’, met een subtiele aanzet van rijpe appel en energieke afdronk van frisse zuren door citroengras. Telkens gaat het om een krachtige smaak. Vin du Jardin wordt altijd koud geserveerd in een wijnglas en wordt met dezelfde perfectie en zorg geschonken als een goede wijn.
Ontdek: LE MAXRestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Sardinië in Brussel, sinds 1975, en met het beste dat het te beiden heeft: een zonnige en met smaak ingerichte eetplaats, een wijnkelder met blote bakstenen muren en een lounge als tempel voor het vergieten van cognac en grappa, het roken van Churchill en Cohiba. Een uitbundige en getalenteerde chef, een Italiaanse kaart met aangenaam verrassende ontdekkingen aan Sardijnse spijs en drank. Een bediening in eenklank met de keuken en de klanten en een prijslijst die veel keus biedt voor weinig kosten. Dit is immers een huis dat altijd al een zeer proactief prijzenbeleid gevoerd heeft (getuige, de kaart die weldra weer bijgesteld en aangepast wordt aan de financiële crisis, met voorgerechten voor 5€ of hoofdgerechten voor 11 €). Maar Max werkt ook milieubewust en let op het klimaat (nagenoeg alle producten komen eigen land, om transport en CO2-uitstoot te beperken die verantwoordelijk zijn voor de opwarming van de aarde). Een aanpak die onze steun verdient, door een vaker bezoekje met het openbaar vervoer, bijvoorbeeld…

’T VLAEMSCH GALJOEN: POPULAIRE ANKERPLAATS Met meer dan tweeduizend pleziervaartuigen, is de jachthaven van Nieuwpoort de grootste van noordwest Europa. Naast watersporters, vinden ook dagtoeristen hun weg naar deze zilte oase. Restaurant ‘t Vlaemsch Galjoen is het culinaire hart van deze populaire ankerplaats.

Dit artikel lezen

DIAGEO - MIX IT UP - LETSCOCKTAIL Mix It Up #LetsCocktail
Vanaf deze zomer zet Diageo - wereldwijd de grootste producent en verdeler van gedistilleerde dranken, bieren en wijnen - de spirits categorie stevig in de kijker. Diageo lanceert onder de noemer Mix It Up #LetsCocktail, met bijhorende website thebar.com (vanaf 1 juli online), een nieuwe marketingcampagne om de spirits categorie nieuw leven in te blazen en nieuwe consumenten aan te trekken. Deze campagne is erop gericht om de on én off trade verkoop van zijn sterkedranken te boosten via een ‘through the line’-campagne die gedurende het ganse jaar te zien zal zijn en die focust op het shaken van creatieve cocktails.

Dit artikel lezen

LUCIE EN JIMMY: OPENBLOEIEND TOPTALENT Het Tongerse koppel Lucie en Jimmy werden wereldberoemd in Vlaanderen door hun deelname aan het VTM-programma Mijn Restaurant waarbij ze de kleuren van het Genkse restaurant Terrae verdedigden. In een onverhoopte finale moesten ze het evenwel afleggen tegen Aalstenaars Karel en Ken.

Dit artikel lezen

VISITBRUSSELS BRUSSELAAR VAN HET JAAR VISITBRUSSELS is in de categorie Cultuur tot Brusselaar van het jaar uitgeroepen. De lezers, luisteraars en kijkers van diverse Brusselse media bevestigen hiermee het belang van de ontwikkeling van de aantrekkelijkheid van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De prijs geldt voor VISITBRUSSELS als teken van steun van de Brusselse bevolking en reflecteert het dynamisme van zowel de culturele als toeristische sector.

Dit artikel lezen

RESTAURANT LINDEKEMALE MOLEN Het restaurant heeft sinds 1970 een onderkomen gevonden in een historisch pand, een oude graanmolen op de Woluwe. Tot de tweede helft van de zeventiende eeuw waren er in Sint-Lambrechts-Woluwe vier molens in gebruik. In de twintigste eeuw moet de graanmolen door de concurrentie van meelfabrieken de meelproductie stopzetten en wordt overgestapt op snuiftabak en cichorei. Het hoofdgebouw wordt in het begin van de 20ste eeuw tot café-melksalon omgevormd.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals