restaurant belgië

Vin du Jardin…

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
22 April 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
VIN DU JARDIN…
Patrick Tavernier is van opleiding industrieel ingenieur landbouw maar in hart en professie chef-kok van Bistro & Bar De Glazen Toren te Affligem. Gezegend met getrainde smaakpapillen experimenteerde hij 6 maanden lang met honderden meng- en smaaksessies om tot perfect aangepaste niet-alcoholische dranken te komen die absoluut foodpairend zijn.
Zijn dranken zijn alvast gemaakt op basis van fruitsappen en pure, natuurlijke ingrediënten en kruiden, zonder bewaarmiddelen, gluten of toegevoegde suikers. In een eerste fase lanceert Vin du Jardin als merknaam drie smaakversies. Als alternatief voor aperitief is er ‘Vie en Rose’, vol passionele aroma’s met een diepe smaak van frisse kruiden zoals gember en basilicum. Als alternatief voor rode wijn is er ‘Bord de l’Eau’, met een krachtige volle smaak van rode vruchten en een lange afdronk. Als alternatief voor witte wijn is er ‘Pomme Padour’, met een subtiele aanzet van rijpe appel en energieke afdronk van frisse zuren door citroengras. Telkens gaat het om een krachtige smaak. Vin du Jardin wordt altijd koud geserveerd in een wijnglas en wordt met dezelfde perfectie en zorg geschonken als een goede wijn.
Ontdek: 'T KORENNAERRestaurants in Sint-Niklaas

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

In het gehucht Nieuwkerken-Waas gaat een gastronomisch juweeltje schuil: 't Korennaer. Achter een heel gewone, zelfs banale gevel bent u aan het goede adres voor een keuken van zeer hoog niveau. Chef Edwin Van Goethem nodigt u uit op een reis in vier, vijf tot zes culinaire gangen. Met zijn fusie van Franse, Italiaanse, Japanse en Belgische keuken weet het talent en de originaliteit van deze uitzonderlijke chef uit te blinken in elk van zijn creaties. Voor de gehaaste klanten wordt een 1 hour lunch voorgesteld, de levensgenieters kunnen verder hun hartje ophalen aan het decor en de voorgestelde aroma's. Vlotte parkeermogelijkheden.

Andere ideeën restos ?
D'Artagnan in 3000 -Leuven
Le Max in 1030 -Brussel
My-Taï in 1970 -Brussel
Weinebrugge in 8200 -Brugge
MICHELINSTER VOOR RESTAURANT LE SéLYS Door de onverwachte sluiting van L’Hostellerie Lafarque in Pepinster eind december kwam er abrupt een onderbreking in de carrière van sterrenchef Samuel Blanc. Vanaf medio januari komt hij als chefkok van het gastronomisch restaurant "Le Sélys" het culinaire team van het 5* hotel Crowne Plaza hotel Luik versterken en bezorgt aldus het hotel een figuurlijke 6de ster.

Dit artikel lezen

Bekroonde Restaurants per Specialiteit (Brussel en randstad)

Italiaanse keuken La Main dans la Poêle Elsene

Brasserie keuken Reno (...

Dit artikel lezen

RESTAURANT BOVIS Restaurant Flâneries Gourmandes op het Zaventemse Heldenplein opende eind 2011 de deuren en is een initiatief van Jan Meulenijzer en Sven Vander Elst. Bovis staat enerzijds symbool voor de huisspecialiteit – exquise vleessoorten- en anderzijds voor een eerlijke keuken met karakter en ziel. Stijlvol zonder nodeloos ingewikkeld te zijn.

Dit artikel lezen

DE MEESTERKOKS 2013! De Meesterkoks van België anno 2013 zijn een moderne en dynamische vereniging die de link legt tussen de top van de Belgische gastronomie en de lekkerbekken in dit land.

De nieuwe dynamiek van de vereniging, onder impuls van haar nieuwe voorzitter Frank Fol, wordt gedragen door het Masterplan “The Mastercooks of Belgium – On the Move”. Dit Masterplan is het resultaat van een enquête en verschillende brainstormsessies onder meer bij de leden en bestaat uit 4 invalshoeken.

Dit artikel lezen

GEITENKAAS MET SPEK EN HONING Ingrediënten (5 personen):

5 plakjes geitenkaas van Chavroux 5 plakjes spek
6 eetlepels olijfolie
3 eetlepels balsamico azijn
2 eetlepels Langnese Goudhelder
½ theelepels tijm
zout en peper
gemengde sla

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals