restaurant belgië

The Foodvillage wordt digitale traiteur-aan-huis

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
22 April 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
THE FOODVILLAGE WORDT DIGITALE TRAITEUR-AAN-HUIS
Sandro van het Groenewoud verdiende zijn sporen in het bedrijfsleven. Hij bekleedde diverse managementfuncties bij grote autobedrijven. Na een jarenlange carrière in het bedrijfsleven, besloot deze bourgondische levensgenieter nog een laatste carrièreswitch te maken. Hij werd zaakvoerder van The Foodvillage, een traiteurszaak met viswinkel. In Hever nabij Mechelen verwent hij particuliere klanten en bedrijven door verse, producten te bereiden in originele gerechten.
The Foodvillage start met een nieuwe dienstverlening en gaat bereide maaltijden thuis of op het werk laten leveren. De maaltijden zijn dagvers samengesteld met seizoensingrediënten, zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen. De gerechten worden luchtdicht verpakt in handige CPET-doosjes, die zowel in de oven als in de microgolf opgewarmd kunnen worden. De gerechten worden in koelboxen bij de eindgebruiker geleverd. Deze koelboxen zijn uitgerust met een controlesysteem om de temperatuur tot aan de levering te bewaken.
“De reden dat wij met deze service starten is dat er behoefte is aan onderscheidend vermogen tegenover grote winkelketens, zowel kwalitatief als naar gebruiksgemak,” aldus Sandro. “Daar komt bij dat het comfort en gebruiksgemak dat wij bieden zeker in de lijn ligt van het verwachtingspatroon van de consument.” Leveringen kunnen gegarandeerd worden in heel de Benelux.
www.foodvillage.be
Ontdek: WEINEBRUGGERestaurants in Brugge

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

In een elegant en hagelwit gebouw met een fraai terras, stelt dit hotel 35 mooie kamers ter beschikking met alle comfort (airco, internetverbinding, flatscreen televisie, safe...), een karaktervolle bar en zalen voor conferenties of vergaderingen met plaats voor 150 deelnemers. De gelagzaal van het restaurant is gezellig en er worden uitstekende Belgische visbereidingen opgediend, evenals grilgerechten. Attente bediening, waterbak met kreeften en gratis parking.

Met de doorbraak van nieuwe keukentechnieken staat ondertussen ook de zorg om met smaakrijke producten te werken weer helemaal vooraan in de belangstelling. Ook chef en coming man Dave De Belder van het Antwerpse restaurant De Godevaart is zich daarvan bewust.

Dit artikel lezen

2010, HONDERD JAAR HUIS WITTAMER OP DE ZAVEL Het Huis WITTAMER, één van de beroemdste banketbakkerijen-chocolademakerijen, blaast dit jaar 100 kaarsjes uit. Dit is voor de kleinkinderen en achterkleinkinderen van stichter Henri WITTAMER een uitgelezen kans om hulde te brengen aan een uniek familiaal project, dat door de creativiteit, de durf, de open geest en de doorzetting van de familieleden internationaal naam maakte.

Ter gelegenheid van deze honderdste verjaardag zet het Huis WITTAMER een aantal acties op...

Dit artikel lezen

HOF TE RHODE – SCHAFFEN: De zomerzon, tuinfeesten en koude buffetten maken plaats voor het gure najaar, haardvuur en stevige winterkost. Ze openen meteen de weg naar een klassieker in het Xaveriusjaar: het jachtfestijn.

Dit artikel lezen

EXQUISA-CHEF YANAïKA WORDT GEZICHT ‘DAG VAN DE KAAS’ De dag van de Kaas legt dit jaar de nadruk op de uitgebreide culinaire mogelijkheden met kaas. Op elk moment van de dag kan je kaas eten: als beleg bij het ontbijt, als gezond vieruurtje of als klassieke kaasschotel ’s avonds. Maar met kaas kan je nog veel meer richtingen uit. Yanaïka Skrzyszkowiak: “Er zijn ontelbaar veel leuke en lekkere toepassingen te bedenken. Zacht, hard of gesmolten, kaas kan verrassend variëren in smaak, aroma en structuur. Mijn uitdaging is om iets vernieuwend te bereiden, en toch niet te vergezocht.”

Dit artikel lezen

SPIGA D’ORO: ITALIAANSE REGIONALE GERECHTEN De opening van restaurant Spiga d’Oro in 1990 was voor Franco di Taranto een stap in het onbekende. Het opzet, de klanten een gevarieerd palet van Italiaanse regionale specialiteiten aanbieden om hen dichter bij de charme en eigenheden van de Italiaanse cultuur te brengen, was beloftevol. Meer dan twee decennia later, blikt Franco met tevredenheid terug op dit initiatief.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals