restaurant belgië

The Foodvillage wordt digitale traiteur-aan-huis

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
20 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
THE FOODVILLAGE WORDT DIGITALE TRAITEUR-AAN-HUIS
Sandro van het Groenewoud verdiende zijn sporen in het bedrijfsleven. Hij bekleedde diverse managementfuncties bij grote autobedrijven. Na een jarenlange carrière in het bedrijfsleven, besloot deze bourgondische levensgenieter nog een laatste carrièreswitch te maken. Hij werd zaakvoerder van The Foodvillage, een traiteurszaak met viswinkel. In Hever nabij Mechelen verwent hij particuliere klanten en bedrijven door verse, producten te bereiden in originele gerechten.
The Foodvillage start met een nieuwe dienstverlening en gaat bereide maaltijden thuis of op het werk laten leveren. De maaltijden zijn dagvers samengesteld met seizoensingrediënten, zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen. De gerechten worden luchtdicht verpakt in handige CPET-doosjes, die zowel in de oven als in de microgolf opgewarmd kunnen worden. De gerechten worden in koelboxen bij de eindgebruiker geleverd. Deze koelboxen zijn uitgerust met een controlesysteem om de temperatuur tot aan de levering te bewaken.
“De reden dat wij met deze service starten is dat er behoefte is aan onderscheidend vermogen tegenover grote winkelketens, zowel kwalitatief als naar gebruiksgemak,” aldus Sandro. “Daar komt bij dat het comfort en gebruiksgemak dat wij bieden zeker in de lijn ligt van het verwachtingspatroon van de consument.” Leveringen kunnen gegarandeerd worden in heel de Benelux.
www.foodvillage.be
Ontdek: MY-TAïRestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Als u van exotische gerechten houdt, dan zal My-Tai u beslist weten te bekoren. Het onthaal is alvast voorkomend, de sfeer aangenaam rustig. De keuken wordt geleid door mevrouw Jiraporn Soysuwan die de Thaise keuken van thuis uit op haar duimpje kent. Gastheer Bernard ’t Joen leidt in de zaal alles vlot in goede banen. De kaart is bijzonder uitgebreid en biedt zeker voor iedereen wat wils. Kinderen zijn van harte welkom en kunnen veilig van tafel weg naar de ingerichte speelkelder onder de eetzaal. My-Tai is eveneens traiteur en u kan er ook uw bestelde gerechten komen afhalen.

Zonder nostalgisch of zelfs weemoedig te worden grijpen de vlotte, eigentijdse en laagdrempelige café - brasseries STEAKfrit’ terug naar de kwaliteit van de traditionele en authentieke Belgische keuken.

STEAKfrit’ Grand’place is de eerste realisatie van een nieuw concept.

Dit artikel lezen

EEN GRIEKSE NATIONALE ORGANISATIE VOOR TOERISME IN BELGIë Na het grote succes van het project Brusselicious, lanceert de Griekse Nationale Organisatie voor Toerisme in België en SETE (the Association of Greek Tourism Enterprises) het initiatief «gaΣtronoμία@Bruxelles» om zo de Griekse gastronomie in Brussel in het licht te zetten.

Dit artikel lezen

GEVULDE AUBERGINE Ingrediënten
Porties: 4
• 2 grote aubergines
• 125 ml olijfolie voor frituren
• 2 middelgrote uien, fijngesneden
• 2 teentjes knoflook, fijngesneden
• 2 kleine tomaten, fijngesneden
• 1 groene paprika, ontlijst en fijngesneden
• 1 eetle...

Dit artikel lezen

LE ZINC: EVEN HEERLIJK ALS SYMPATHIEK Zink is een metaal dat vroeger vaak gebruikt werd door dakwerkers, maar ook door fabrikanten van bistrotogen. In die mate dat het woord ‘zinc’ in het Frans al snel een synoniem werd voor toog en later ook voor een etablissement. De ' zinc ’, die Philippe Grootaert installeerde in zijn restaurant op twee passen van het Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen, oogt prachtig.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals