restaurant belgië

Sweet chilireepjes met spinazie en noedels

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
16 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!



Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
SWEET CHILIREEPJES MET SPINAZIE EN NOEDELS
4 personen – 10 à 20 min. - Eenvoudig

Ingrediënten:
• 300 g spinazie
• ketjap manis
• 20 g bieslook fijngeknipt
• 10 eetlepels sweet chilisaus
• 2 teentjes knoflook gepeld en in plakjes
• 5 eetlepels wokolie
• 320 g biologische, vegetarische roerbakreepjes
• 300 g uienringen
• 250 g eiermie


Berieding:
1. Kook de eiermie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Giet de mie af en laat goed uitlekken.
2. Verhit ondertussen 2 eetlepels wokolie in een wok en roerbak hierin de oosterse reepjes met de ui 5 minuten. Voeg naar smaak 8t to 10 eetlepels sweet chilisaus toe en warm alles goed door.
3. Verhit 2 eetlepels wokolie in een hapjespan en roerbak hierin de knoflook 3 minuten. Schep de helft van de knoflook uit de pan en voeg de spinazie toe. Roerbak enkele minuten tot de spinazie geslonken is en breng op smaak met een scheutje ketjap.
4. Meng de warme eiermie met de achtergehouden plakjes knoflook, de bieslook en een halve eetlepel wokolie.
5. Verdeel de mie over vier borden, schep de sweet chilireepjes erop en de geroerbakte spinazie ernaast.

Tip
Voeg aan de spinazie nog 3 eetlepels fijngeknipte koriander toe.
Ontdek: 'T KORENNAERRestaurants in Sint-Niklaas

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

In het gehucht Nieuwkerken-Waas gaat een gastronomisch juweeltje schuil: 't Korennaer. Achter een heel gewone, zelfs banale gevel bent u aan het goede adres voor een keuken van zeer hoog niveau. Chef Edwin Van Goethem nodigt u uit op een reis in vier, vijf tot zes culinaire gangen. Met zijn fusie van Franse, Italiaanse, Japanse en Belgische keuken weet het talent en de originaliteit van deze uitzonderlijke chef uit te blinken in elk van zijn creaties. Voor de gehaaste klanten wordt een 1 hour lunch voorgesteld, de levensgenieters kunnen verder hun hartje ophalen aan het decor en de voorgestelde aroma's. Vlotte parkeermogelijkheden.

Andere ideeën restos ?
Le Max in 1030 -Brussel
My-Taï in 1970 -Brussel
D'Artagnan in 3000 -Leuven
Weinebrugge in 8200 -Brugge
SALADE MET GEKRUIDE FETA, PEULEN EN WATERMELOEN Een echte zomerse salade in de kleuren van Italië: groene peulen en kruiden, witte feta en rode watermeloen.

Voor 6 personen
Bereiding: 10 minuten


Ingrediënten:
400 gram niet gedopte bonen
150 gram peulen...

Dit artikel lezen

HOE KAN JE LEVEN TOEVOEGEN AAN DE JAREN? ...Door de gezonde keuze gemakkelijk te maken!


Niet minder dan 610 Belgen tussen 18 en 55 jaar hebben gemiddeld 50 minuten lang de meer dan 200 vragen beantwoord van professionele enquêteurs over hun voedingsgedrag en levensstijl. Op die manier is het verband onderzocht tussen iemands gewicht en de manier waarop die zich voedt en leeft.

Dit artikel lezen

RISTORANTE MARINA Ristorante Marina op de Albert I-promenade in Oostende, is al 40 jaar een absolute aanrader voor de liefhebber van de fijne, onvervalste en heerlijke Italiaanse keuken. Ook in de toekomst blijft patroon Domenico Acquaro nieuwe uitdagingen aangaan. De kaart werd volledig vernieuwd en naast de traditionele pasta gerechten, zoals de bigoli en sartu di riso venere, biedt het restaurant voortaan ook een glutenvrij gamma aan.

Dit artikel lezen

DEN ABATTOIR - ANDERLECHT Tegelijk een vreemde en veelzijdige plek. Tegen het einde van dit decennium wil de site van de Abattoir zijn stempel gedrukt hebben op socio-economisch en cultureel vlak in het Brusselse Gewest en meer bepaald in de hoofdstad zelf. Een nieuw tijdperk vol veranderingen staat dan ook op til, Abattoir neemt een bocht van 300%, een strategische keuze die perfect te rijmen valt met de evolutie van deze emblematische plek in de hoofdstad.

Dit artikel lezen



Light

Hoeveelheid: 4 personen
Bereiding: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten

Ingrediënten:
· 500 gram pompoen
· 1 rode paprika
· 2 aardappels
· 1 ui
· 1 theelepel gemberpoeder
· 1 theelepel gemalen komijn

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals