restaurant belgië

Stamppot met prei en noten

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
16 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
STAMPPOT MET PREI EN NOTEN
Stevig, winters stamppotje met prei, paprika en cashewnoten. Lekker vegetarisch en simpel om klaar te maken

Ingrediënten
Porties: 4
• 1 kilo aardappelen
• zeezout en peper, naar smaak
• 750 gr prei
• 1 rode paprika
• 100 ml melk
• olijfolie
• 1 eetlepel kerriepoeder
• 250 gr belegen kaas
• 150 gr cashewnoten
• nootmuskaat, naar smaak
________________________________________
Bereidingswijze
Voorbereiding: 10min › Bereiding: 30min › Klaar in:40min

1. Schil de aardappelen en kook ze in een pan met water en een beetje zout gaar, ong. 20 minuten. Giet af.
2. Maak de prei schoon en snij in ringetjes. Maak de paprika schoon, verwijder de zaadlijsten en snij in kleine stukjes.
3. Verhit wat olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin de prei, paprika en kerriepoeder ongeveer 5 minuten tot de groenten beetgaar zijn. Snij de kaas in kleine blokjes. Hak de cashewnoten grof. Verwarm de melk. Stamp de aardappels fijn en voeg de warme melk, peper en nootmuskaat toe. Schep de groenten en de blokjes kaas door de aardappelpuree. Serveer de cashewnoten er los bij.


© allrecipes.nl
Ontdek: MY-TAïRestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Als u van exotische gerechten houdt, dan zal My-Tai u beslist weten te bekoren. Het onthaal is alvast voorkomend, de sfeer aangenaam rustig. De keuken wordt geleid door mevrouw Jiraporn Soysuwan die de Thaise keuken van thuis uit op haar duimpje kent. Gastheer Bernard ’t Joen leidt in de zaal alles vlot in goede banen. De kaart is bijzonder uitgebreid en biedt zeker voor iedereen wat wils. Kinderen zijn van harte welkom en kunnen veilig van tafel weg naar de ingerichte speelkelder onder de eetzaal. My-Tai is eveneens traiteur en u kan er ook uw bestelde gerechten komen afhalen.

MYSTIC GAAT DE ZOMER TEGEMOET MET 2 NIEUWKOMERS De fruitbierenmarkt is bekend terrein voor Brouwerij Haacht. In 2006 werd de succesvolle Mystic Krieken in het leven geroepen en een jaar later werd Mystic Limoen geïntroduceerd. Recent werd Mystic Perzik gelanceerd, een veelzijdig biertje dat ook de volledige tafelgang, van aperitief tot dessert, begeleidt. Gerechten met een exotisch tintje houden alvast van zijn friszoete verfrissing. Mystic perzik beantwoordt eveneens aan een stijgende vraag naar perziksmakende producten in Wallonië.

Dit artikel lezen

RGB, THE THRILL OF THE GRILL Het RGB Bar & Grill concep, in het gloednieuwe Park Inn Brussels Midi , brengt een aanlokkelijke keuken die openstaat én voor hotelgasten, én voor toevallige passanten. Een keuken die men als low profile kan bestempelen, facet dat enkel geldt voor de kostprijs van de maaltijden, terwijl aan de kwaliteit van de ingrediënten niet wordt getornd. Versheid en degelijkheid zijn de pijlers waarop het foodconcept wordt uitgetekend.

Dit artikel lezen

CENTER PARCS LANCEERT TWEE NIEUWE PACK&GO VAKANTIES: De hond is niet zo maar een huisdier, maar onderdeel van het gezin. Logisch dus dat hondenbezitters hun trouwe viervoeter mee op vakantie willen nemen. Daarom introduceert Center Parcs Pack&Go Vakantie met de hond. Het is de nieuwste vakantie in het unieke Pack&Go-concept van Center Parcs: een compleet verblijf- en verwenpakket voor elke vakantie. Goed geregeld voor een heel aantrekkelijke prijs.

Dit artikel lezen

L’EPICERIE Het cosy decor van restaurant L’Epicerie biedt niet alleen een ruim assortiment van lokale en internationale gerechten, maar laat de fijnproever evenzeer genieten van een intense blik op het drukke Spanjeplein met de wakende St. Michiel van het Brussels stadhuis als achtergronddecor.

Dit artikel lezen

L’EN-QUêTE DU GOûT De naam van dit sympathieke restaurant in het Waals Brabantse Bousval omschrijft heel precies de passie van zijn chef Christophe Hallet. Een zoektocht naar subtiele en lekkere smaakcombinaties die in sublieme gerechten moet uitmonden.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals