restaurant belgië

Seafood Prix d'Elite 2012

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
20 Februari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
SEAFOOD PRIX D'ELITE 2012
En K de Caviar biedt stijlvolle blikjes met 15 gram kaviaar en een speciaal kaviaarlepeltje. Ze zijn verkrijgbaar in 6 trendy kleuren en kunnen gemakkelijk op zak worden meegenomen voor op reis, naar kantoor, op de picknick. De juryleden waardeerden vooral de aantrekkelijkheid en de originaliteit van de presentatie van deze inzending.

In de categorie ‘Foodservice’ ging de hoofdprijs naar Prins & Dingemanse uit Yerseke, voor hun Zeeuwse Creuse Caresse. Deze Zeeuwse creuse kreeg tijdens de teelt extra goede verzorging en een speciaal dieet van gekweekte algen. De oester groeide op in een optimale omgeving, rijk aan voedingstoffen, en zonder invloeden van buitenaf, waardoor ze een volle, fluwelen en zilte smaak kreeg. De jury prees de hoge kwaliteit van de oester en zijn verhaal, dat waarschijnlijk de consument erg zal aanspreken.

De prijs voor Beste Productlijn ging dit jaar naar de Belgische Heiploeg Group uit Oostende. Dit met drie smakelijke combinaties: ‘Seafood Duo voor Risotto’, met roze garnalen en rivierkreeftjes; ‘Seafood Duo voor Pasta’, eveneens met roze garnalen en rivierkreeftjes en ‘Seafood Trio voor Paella’, met roze garnalen, mosselen en Alaska pollak.
Ontdek: WEINEBRUGGERestaurants in Brugge

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

In een elegant en hagelwit gebouw met een fraai terras, stelt dit hotel 35 mooie kamers ter beschikking met alle comfort (airco, internetverbinding, flatscreen televisie, safe...), een karaktervolle bar en zalen voor conferenties of vergaderingen met plaats voor 150 deelnemers. De gelagzaal van het restaurant is gezellig en er worden uitstekende Belgische visbereidingen opgediend, evenals grilgerechten. Attente bediening, waterbak met kreeften en gratis parking.

ESTLAND CULINAIR: Kleinschaligheid is per definitie geen handicap. Neem nu Estland, een van de nieuwkomers aan het Europees firmament en tevens een van de kleinste deelstaten van Europa. Dit betekent echter niet dat het culinaire aspect monotoon of saai moet zijn, integendeel. De noordelijke natuur en de invloeden van de vele overheersers: Scandinaven, Duitsers en Russen, hebber ervoor gezorgd dat de lokale Estse gastronomie een enorme rijkdom en grote diversiteit kan aanbieden.

Dit artikel lezen

FACELIFT VOOR COLMAR RESTAURANTS – GROOT BIJGAARDEN: De restaurants van Colmar hebben een facelift gekregen. Het frisse nieuwe logo met bollen in warme kleuren is jong en uitnodigend. Colmar stak zeven van haar negen restaurants in een nieuw kleedje, waardoor de klant zich in Groot-Bijgaarden, Drogenbos, Woluwe, Sint-Denijs-Westrem, Oostakker, Aartselaar, Merksem, Wezenberg en Kortrijk zich nu nog méér welkom voelt.

Dit artikel lezen

KIP - CITROENKIP MET KRIELTJES UIT DE OVEN Aantal personen: 4 Bereidings tijd: ongeveer een uur Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten - zout
- peper
- 3 takjes tijm
- 100 ml olijfolie
- 200 ml gevogeltefond
- 1 kip (in 8 stukken)
- 800 g krielaardappelen

Dit artikel lezen

CRENEAU TUSSEN TOOG EN TRADITIE Een Oekraïens premium vodkamerk, met sterke roots, in West-Europa introduceren, doe je met respect. Respect voor de Oekraïense generaties die vanuit hun familiedistillerijen aan de oorsprong van het Staritsky & Levitsky vodkarecept lagen. Respect ook voor de tradities en rituelen die met het drinken van deze sterke drank gepaard gaan. Creneau International maakte kennis met Staritsky & Levitsky, proefde de passie en bedacht een beursconcept voor een vodka die er op gebrand is om het ook ver weg van huis te maken.

Dit artikel lezen

COLRUYT-KLANTEN STELLEN 30STE COLRUYT-KOOKBOEK SAMEN Al 30 jaar lang inspireert Colruyt zijn klanten ook met recepten en kookboeken, waarvan er al 3,6 miljoen exemplaren zijn verkocht. Voor de 30ste verjaardag van Lekker Koken, de culinaire tak van Colruyt, liet de retailer zijn klanten aan het woord. Hun 350 favoriete Colruyt-recepten werden gebundeld in 1 kookboek, het 30ste in de Colruyt-collectie.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals