restaurant belgië

Seafood Prix d'Elite 2012

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
24 Mei 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
SEAFOOD PRIX D'ELITE 2012
En K de Caviar biedt stijlvolle blikjes met 15 gram kaviaar en een speciaal kaviaarlepeltje. Ze zijn verkrijgbaar in 6 trendy kleuren en kunnen gemakkelijk op zak worden meegenomen voor op reis, naar kantoor, op de picknick. De juryleden waardeerden vooral de aantrekkelijkheid en de originaliteit van de presentatie van deze inzending.

In de categorie ‘Foodservice’ ging de hoofdprijs naar Prins & Dingemanse uit Yerseke, voor hun Zeeuwse Creuse Caresse. Deze Zeeuwse creuse kreeg tijdens de teelt extra goede verzorging en een speciaal dieet van gekweekte algen. De oester groeide op in een optimale omgeving, rijk aan voedingstoffen, en zonder invloeden van buitenaf, waardoor ze een volle, fluwelen en zilte smaak kreeg. De jury prees de hoge kwaliteit van de oester en zijn verhaal, dat waarschijnlijk de consument erg zal aanspreken.

De prijs voor Beste Productlijn ging dit jaar naar de Belgische Heiploeg Group uit Oostende. Dit met drie smakelijke combinaties: ‘Seafood Duo voor Risotto’, met roze garnalen en rivierkreeftjes; ‘Seafood Duo voor Pasta’, eveneens met roze garnalen en rivierkreeftjes en ‘Seafood Trio voor Paella’, met roze garnalen, mosselen en Alaska pollak.
Ontdek: LE MAXRestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Sardinië in Brussel, sinds 1975, en met het beste dat het te beiden heeft: een zonnige en met smaak ingerichte eetplaats, een wijnkelder met blote bakstenen muren en een lounge als tempel voor het vergieten van cognac en grappa, het roken van Churchill en Cohiba. Een uitbundige en getalenteerde chef, een Italiaanse kaart met aangenaam verrassende ontdekkingen aan Sardijnse spijs en drank. Een bediening in eenklank met de keuken en de klanten en een prijslijst die veel keus biedt voor weinig kosten. Dit is immers een huis dat altijd al een zeer proactief prijzenbeleid gevoerd heeft (getuige, de kaart die weldra weer bijgesteld en aangepast wordt aan de financiële crisis, met voorgerechten voor 5€ of hoofdgerechten voor 11 €). Maar Max werkt ook milieubewust en let op het klimaat (nagenoeg alle producten komen eigen land, om transport en CO2-uitstoot te beperken die verantwoordelijk zijn voor de opwarming van de aarde). Een aanpak die onze steun verdient, door een vaker bezoekje met het openbaar vervoer, bijvoorbeeld…

RESTAURANT ZORBA - KAMPENHOUT: Astrit Gashi heropende enkele maanden geleden het Kampenhoutse Italiaans getinte Dolce Vita en transformeerde de villa-restaurant tot een Griekse pleisterplaats die de erg typische naam Zorba meekreeg. De exploitant maakt zich echter weinig zorgen over het gebrek aan originaliteit qua naamgeving maar wil zich vooral toeleggen op het kwalitatieve gedeelte van zijn restaurant.

Dit artikel lezen

LE CHAR D’OR Ofschoon het bier rustig blijft vloeien in Le Char d’Or , de gouden koets, spreekt het etablissement sinds kort ook een andere doelgroep aan, nl deze van de carnivoren, de vleesliefhebbers. Le Char d’Or wordt immers een van de absolute uithangborden van het concept Brussels grill. Zijn createur Lucien Nataf, die het concept in de States ontdekte, heeft reeds 4 etablissementen op vooraanstaande locaties in Brussel, maar wil met Le Char d’Or uitdrukkelijk de kwaliteit en voedingswaarde van het vlees in de kijker stellen.

Dit artikel lezen

CENTER PARCS LANCEERT TWEE NIEUWE PACK&GO VAKANTIES: De hond is niet zo maar een huisdier, maar onderdeel van het gezin. Logisch dus dat hondenbezitters hun trouwe viervoeter mee op vakantie willen nemen. Daarom introduceert Center Parcs Pack&Go Vakantie met de hond. Het is de nieuwste vakantie in het unieke Pack&Go-concept van Center Parcs: een compleet verblijf- en verwenpakket voor elke vakantie. Goed geregeld voor een heel aantrekkelijke prijs.

Dit artikel lezen

ROUSSILLON DESSERT TROPHY Voor de 7de editie koos deze professionele wedstrijd voor restauranthouders en hun patissiers als thema: de perfecte combinatie vinden tussen een Vin Doux Naturel en een dessert op basis van gedroogde vruchten en honing.

Dit artikel lezen

ISLE OF SHUNA, DE SCHOTSE MOSSEL Dit zuivere product smakelijk en vlezig dankzij de specifieke kweekmethode op koorden, vindt meer en meer zijn weg naar de Belgische consument.

De Schotse mossel heeft heel wat troeven in handen om aan de eisen van de Belg, de grootste mosseleter ter wereld en liefhebber van de “grote” mossel, te voldoen. De Schotse mossel verleidt door haar smaak, haar groot formaat, haar vleesrijke samenstelling en uiteraard ook het feit dat zij geen zand bevat dankzij het kweken op koorden.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals