restaurant belgië

Salade van gegrilde courgette en avocado

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
16 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
SALADE VAN GEGRILDE COURGETTE EN AVOCADO
Bereidingstijd: 20 minuten Aantal personen: 2


Ingredinten:

Courgette - 1 flinke
Avocado - 1
Ijsbergsla - 100 gram
Pijnboompitten - 15 gram
Geitenkaas - 70 gram
Olijfolie - 2 eetlepels
Balsamicoazijn - 1 eetlepel
Knoflookpoeder - 1 theelepel
Peper -
Zout -Bereidingswijze:

1. Snij de courgette in de lengte in dunne plakken
2. Bestrijk de plakken met olijfolie en bak ze in een grillpan in 5 minuten gaar, halverwege even omkeren en bestrooien met de knoflookpoeder, peper en het zout (heb je geen grillpan, gebruik dan een koekenpan. De smaak is hetzelfde, je krijgt alleen niet die leuke streepjes op de courgette)
3. Snij intussen de sla in kleine stukjes en verdeel over twee borden
4. Druppel de balsamicoazijn over de sla
5. Snij de avocado in blokjes
6. Rol de courgetteplakken op en leg op de sla (brand je vingers niet!)
7. Verdeel de avocado over de salade, verkruimel de geitenkaas er ook over en strooi de pijnboompitjes
8. Nog even wat peper strooien en klaar is je voedzame salade


Ⓒ www.voedzaamensnel.nl
Ontdek: D'ARTAGNANRestaurants in Leuven

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Gevestigd in het zenuwcentrum van de universiteitstad, biedt deze musketiersafspanning een vlotte Franse keuken, maar wel hedendaagse en gul in smaak en hoeveelheid. Keukenchef Ernest Kalse werkt er zonder vangnet, open en bloot in het zicht van iedereen aan tafel. Het kader is modern en werd met smaak en zonder overdaad ingericht. Zeer mooi terras achteraan het gebouw, ver van de drukte en het gewoel van de stad. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor de lunch en menus. Om zonder meer van te genieten.

Andere ideeën restos ?
Weinebrugge in 8200 -Brugge
Le Max in 1030 -Brussel
My-Ta in 1970 -Brussel
't Korennaer in 9100 -Sint-Niklaas
DE KEYSER HOTEL Kiezen voor sfeervolle rust of modern comfort, op enkele passen van het Antwerps Centraal station en op wandelafstand van boetieks en shoppingcentra, vergt nauwelijks enige inspanning. Het de Keyserhotel biedt 123 kamers, waarvan 8 verwensuites, alle uitgerust met badkamer, betaal-tv, minibar, broekenpers, koffie en theefaciliteiten. Naast vergaderzalen heeft het hotel een eigen health & relaxcentrum met diverse mogelijkheden.

Dit artikel lezen

LA MAISON DU CYGNE : Minder dan een jaar na de verandering van eigenaars, onthult het restaurant "La Maison du Cygne" een nieuw decor van Sandrine de Saint-Hilaire, een minder consensuele "ecrin" voor een meer "zintuiglijke" ervaring van de nieuwe bereidingen van chef Dimitri Strasser. De familie Vastapane toverde in 1959 het voormalige gildehuis van de slagersbond om tot het legendarische restaurant "La Maison du Cygne". Het werd snel een must voor fijnproevers op zoek naar een uitzonderlijke plaats op de Grote Markt van Brussel. Eind jaren '90 kreeg het restaurant twee Michelin sterren.

Dit artikel lezen

Uw commentaar verschijnt onder de beschrijving van het restaurant.
MIC Delta behoudt het recht voor het commentaar te verwijderen indien het van de filosofie van de site afwijkt.
De kwotering die u geeft geven aan uw graad van voldoening, maar zullen niet op de site verschijnen.
I...

Dit artikel lezen

GUILLAUME NOL: VISKOK VAN HET JAAR Guillaume Nol van restaurant Sans Cravate in Brugge kroonde zich tijdens Horeca Expo tot beste viskok van het jaar, een wedstrijd die reeds voor de 23ste keer door VLAM werd georganiseerd. Zijn bereiding van pladijs met wulken, dooierzwammen met waterkers en luchtige amandelmelk wist de vakjury op overtuigende wijze te enthousiasmeren.

Dit artikel lezen

LIERS VLAAIKE KRIJGT EUROPESE BESCHERMING ALS STREEKPRODUCT Op 6 juli 2010 diende de Orde van het Liers Vlaaike haar aanvraagdossier in voor een Europese erkenning. Drienhalf jaar later heeft de Europese Commissie haar akkoord gegeven en prijkt het Liers vlaaike op de lijst met Beschermde Geografische Aanduidingen (BGA).

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals