restaurant belgië

Restaurant Happy’s Waver

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
22 April 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
RESTAURANT HAPPY’S WAVER
Toen indertijd Thierry Baudry, Benoit Bary en Christian Semail beslisten om in volle industriële zoning nabij Waver een restaurant te openen, twijfelde menigeen aan de leefbaarheid van het project. Een misrekening zo bleek die geen rekening hield met het professionalisme van Christian Semail, gediplomeerde Ceria, die reeds naam verwierf in restaurant Zavel en Rouge Tomate.
Restaurant Happy’s verwelkomt zowel enkelingen en gezinnen als zakenlui uit de vele bedrijven die zich in het Industriepark Wavre Nord hebben gevestigd. Ook de naamgeving speelt overduidelijk een belangrijke rol. In een eerste reactie misschien een te eenvoudige benadering met een vleugje ‘fast’, maar vrij snel bleek dat men deze benaming gewoonweg door ‘tevredenheid’ moet vertalen. Tevredenheid bij de klanten die er genieten van een vrij weelderige en tegelijk behoorlijke keuken die zowel jong als oud kan bevredigen maar bovendien tegemoet komt aan de wensen van een soms gehaast cliënteel. Door deze elementen behoedzaam te combineren groeide restaurant Happy’s uit tot de place to be met twee duidelijk identificeerbare gezichten. ’s Middags een restaurant dat perfect inspeelt op de verwachting van zakenlui, terwijl de sfeer ’s avonds duidelijk wijzigt en met eerder trendy allures families verwent die op zoek zijn naar een (h)eerlijke en kwalitatieve keuken boordevol aroma’s.
Happy’s biedt een achtdelige carroussel: een aangenaam decor, een leuk terras, vergaderzaal, gezellige lounge, goede muziek, een attent vriendelijk personeel, een sushi-bar en een verzorgde kwalitatieve keuken.
Ontdek: D'ARTAGNANRestaurants in Leuven

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Gevestigd in het zenuwcentrum van de universiteitstad, biedt deze musketiersafspanning een vlotte Franse keuken, maar wel hedendaagse en gul in smaak en hoeveelheid. Keukenchef Ernest Kalse werkt er zonder vangnet, open en bloot in het zicht van iedereen aan tafel. Het kader is modern en werd met smaak en zonder overdaad ingericht. Zeer mooi terras achteraan het gebouw, ver van de drukte en het gewoel van de stad. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor de lunch en menu’s. Om zonder meer van te genieten.

JUPILER FORCE... ...eerste gebrouwen frisdrank voor mannen.
Jupiler lanceerde zopas zijn meest recente innovatie en een primeur voor het merk: Jupiler Force, een natuurlijk gebrouwen frisdrank, dus zonder alcohol, speciaal ontwikkeld voor mannen. Jupiler Force is geen bier, maar bouwt voort op de twee grootste sterktes van Jupiler: de traditie en het vakmanschap van het brouwen en de wetenschap van wat mannen willen. Jupiler Force speelt in op de behoefte aan een smaakvolle verfrissing, ook wanneer men geen alcohol wil of kan drinken.

Dit artikel lezen

DE AARDAPPEL De aardappel, of 'Solanum tuberosum' is een tot knollen verdikte stengel van een plant die origineel komt van de hoogvlakten van Peru en Bolivia. Daar werd het gewas al 4000 tot 7000 jaar vermoedelijk uit een bittere wilde plant gekweekt. De tot 90 cm hoge aardappelplant is een tweejarig gewas maar wordt als eenjarige verbouwd. Na de bloei, als de plant al begint te verwelken, worden de onregelmatig gevormde knollen geoogst die zich ondergronds ontwikkeld hebben. De schil die rood-, bruin-, geel-, groen- of paarstinten kan hebben, is glad of ruw en voorzien van 'ogen' waaruit zich de jonge spruiten ontwikkelen. Er bestaan zo'n 300 aardappelrassen, die zowel in vorm, kleur als grootte als in smaak en zetmeelgehalte verschillen.

Dit artikel lezen

BRUSSELS BYBEER In de marge van het algemeen rookverbod in de Horeca wil de Federatie Ho.Re.Ca Brussel een nieuw concept van duurzaam toerisme ontwikkelen met vooral voordelen voor de cafés van de hoofdstad.

Dit artikel lezen

ROL VAN DE VOEDINGSINDUSTRIE De voedingsindustrie streeft ernaar te beantwoorden aan de verwachtingen van de consument op gebied van voedsel dat veilig, zuiver, goed voedend, gebruiksvriendelijk, aangenaam en in een grote variëteit beschikbaar is tegen een redelijke prijs.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals