restaurant belgië

Restaurant Happy’s Waver

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
20 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
RESTAURANT HAPPY’S WAVER
Toen indertijd Thierry Baudry, Benoit Bary en Christian Semail beslisten om in volle industriële zoning nabij Waver een restaurant te openen, twijfelde menigeen aan de leefbaarheid van het project. Een misrekening zo bleek die geen rekening hield met het professionalisme van Christian Semail, gediplomeerde Ceria, die reeds naam verwierf in restaurant Zavel en Rouge Tomate.
Restaurant Happy’s verwelkomt zowel enkelingen en gezinnen als zakenlui uit de vele bedrijven die zich in het Industriepark Wavre Nord hebben gevestigd. Ook de naamgeving speelt overduidelijk een belangrijke rol. In een eerste reactie misschien een te eenvoudige benadering met een vleugje ‘fast’, maar vrij snel bleek dat men deze benaming gewoonweg door ‘tevredenheid’ moet vertalen. Tevredenheid bij de klanten die er genieten van een vrij weelderige en tegelijk behoorlijke keuken die zowel jong als oud kan bevredigen maar bovendien tegemoet komt aan de wensen van een soms gehaast cliënteel. Door deze elementen behoedzaam te combineren groeide restaurant Happy’s uit tot de place to be met twee duidelijk identificeerbare gezichten. ’s Middags een restaurant dat perfect inspeelt op de verwachting van zakenlui, terwijl de sfeer ’s avonds duidelijk wijzigt en met eerder trendy allures families verwent die op zoek zijn naar een (h)eerlijke en kwalitatieve keuken boordevol aroma’s.
Happy’s biedt een achtdelige carroussel: een aangenaam decor, een leuk terras, vergaderzaal, gezellige lounge, goede muziek, een attent vriendelijk personeel, een sushi-bar en een verzorgde kwalitatieve keuken.
Ontdek: WEINEBRUGGERestaurants in Brugge

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

In een elegant en hagelwit gebouw met een fraai terras, stelt dit hotel 35 mooie kamers ter beschikking met alle comfort (airco, internetverbinding, flatscreen televisie, safe...), een karaktervolle bar en zalen voor conferenties of vergaderingen met plaats voor 150 deelnemers. De gelagzaal van het restaurant is gezellig en er worden uitstekende Belgische visbereidingen opgediend, evenals grilgerechten. Attente bediening, waterbak met kreeften en gratis parking.

MICE BROCHURE KNOKKE Met de brochure “MICE in Knokke” stelt de mondaine badplaats de uiteenlopende vergadermogelijkheden in de badstad, in het daglicht. De regio Knokke heeft volgens de opstellers tal van activiteiten in petto, van hyperactief over educatie tot zalig ontspannend. Het is de perfecte plaats voor een groot zakelijk seminarie, maar evengoed voor kleine groepen, werkgroepen of teamleden. Knokke kan in optimale omstandigheden, groepen van 50 tot 800 personen verwelkomen en zorgt voor de juiste mix van faciliteiten, ernst en ontspanning.

Dit artikel lezen

AU GRAND FORESTIER – WATERMAAL-BOSVOORDE Het is er mooi. Bovendien is het er lekker. Complementair in elk geval. En buiten, in open lucht. Een gedroomde plek in het groen voor het tweede restaurant van Albert-Jean en Frédéric Niels, de gelukkige eigenaars van de Vieux Saint Martin op de Zavel in Brussel. Aan het fornuis, chef Pascal Goblet, met als motto ‘alles vers en huisgemaakt’.

Dit artikel lezen

DEMEYERE INVESTEERT IN 'MADE IN BELGIUM' Met 4.500 m2 extra fabrieksruimte in Herentals is Demeyere gewapend voor een pittige culinaire toekomst. De ambitie is dan ook groot. Zo wil het bedrijf zijn sterke positie in Europa verstevigen en tegelijk inzetten op de Amerikaanse en Chinese groeimarkt. “We willen ons kwaliteitsverhaal ‘made in Belgium’ verder uitdragen.» aldus General Manager Christophe Demeyere. “De nieuwe machines en geoptimaliseerde processen sluiten volledig aan bij de keuze van Demeyere voor kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en Belgische knowhow. Aan de uitbreiding – met extra tewerkstelling – is een investering van ruim 10 miljoen euro gekoppeld. “

Dit artikel lezen

MICHELINSTER VOOR RESTAURANT LE SéLYS Door de onverwachte sluiting van L’Hostellerie Lafarque in Pepinster eind december kwam er abrupt een onderbreking in de carrière van sterrenchef Samuel Blanc. Vanaf medio januari komt hij als chefkok van het gastronomisch restaurant "Le Sélys" het culinaire team van het 5* hotel Crowne Plaza hotel Luik versterken en bezorgt aldus het hotel een figuurlijke 6de ster.

Dit artikel lezen

AUBERGE L’ENTRECOTE KLUISBERGEN: De Scheldeboorden zijn niet alleen voor kunstenaars en schrijvers een bron van inspiratie. Ook koks vinden er creativiteit en zelfvertrouwen weer, elementen die zij weten te etaleren in smaakvolle en aromarijke gerechten.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals