restaurant belgië

Milkshake met rode vruchten

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
19 Maart 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
MILKSHAKE MET RODE VRUCHTEN
Milkshake
Express

Hoeveelheid: 2 personen
Bereiding: 2 minuten
Kooktijd: 0 minuten

Ingrediënten:
· 200 gram magere plattekaas
· 50 gram diepgevroren frambozen
· 50 gram diepgevroren aardbeien
· 50 gram diepgevroren rode bessen
· 8 ijsblokjes
· 2 koffielepels zoetstofBereiding:
Hoe verwen je jezelf zonder schuldgevoel? Door een heerlijke light milkshake met rode vruchten te maken.
Mix de ijsblokjes, de frambozen, de aardbeien, de rode bessen, de zoetstof en de plattekaas tot je een heerlijke mousse krijgt. Giet in een longdrink en geniet ervan.
Ontdek: MY-TAïRestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Als u van exotische gerechten houdt, dan zal My-Tai u beslist weten te bekoren. Het onthaal is alvast voorkomend, de sfeer aangenaam rustig. De keuken wordt geleid door mevrouw Jiraporn Soysuwan die de Thaise keuken van thuis uit op haar duimpje kent. Gastheer Bernard ’t Joen leidt in de zaal alles vlot in goede banen. De kaart is bijzonder uitgebreid en biedt zeker voor iedereen wat wils. Kinderen zijn van harte welkom en kunnen veilig van tafel weg naar de ingerichte speelkelder onder de eetzaal. My-Tai is eveneens traiteur en u kan er ook uw bestelde gerechten komen afhalen.

RESTAURANT GUSTAVINO FIRENZE Het Italiaanse Firenze is niet alleen een stad die overloopt van monumenten en kunstwerken, maar biedt naast de beroemde Ponte Vecchio, als centrum van de regio Toscane, een enorm rijke culinaire traditie.
Een van de bijzonder typische restaurants in hartje Firenze is ongetwijfeld het restaurant Gustavino, eigendom van de familie Guarnieri die eveneens eigenaar is van het wijngoed Lanciola.

Dit artikel lezen

VLAM KIJKT VOORUIT NAAR 2011 Wat heeft VLAM onder meer op het programma staan voor 2011?
In 2011 legt VLAM nog meer de nadruk op export, met vooral aandacht voor de actieve prospectie van nieuwe markten. Anderzijds werden er eind 2010 heel wat dossiers ingediend voor Europese projecten: voor groenten en fruit, Conference-peren, melk en bioproducten.

Dit artikel lezen

BHA: GRILLEN WERELDECONOMIE TEMPEREN LICHT OPTIMISME De balans 2011 is aldus Jacques Vitu, voorzitter BHA, Brussels Hotel association, licht positief door een verhoogde bezettingsgraad van de hotels, +2.5%, en een groei van het omzetcijfer met 5%. Toch blijft de BHA waakzaam en is ze bezorgd over de 70% vaste kosten die de sector moet dragen waardoor hij bijzonder gevoelig blijft voor de grillen van de wereldeconomie. De kwaliteit in de hotelsector gaat aldus de voorzitter hand in hand met het aantal personen dat per bed wordt toegekend. In België staan we voor een paradoxale tegenstelling, de hoge belasting op arbeid in de hotelsector en het tekort aan kandidaten ondanks hoge werkloosheidscijfers.

Dit artikel lezen

RESTAURANT TROIS RUELLES - LENS Een landelijke tafel met geuren en smaken van weleer, geserveerd in een woning uit de 17de eeuw, centraal in le Pays des Collines tussen Ath en Bergen, vinden de lekkerbekken terug in restaurant Aux Trois Ruelles in Lens.
Chef van dienst is Marc Ginter die op zoek ging en gaat naar authentieke regionale producten en achter elk van hen een verhaaltje zoekt om de gasten te vertellen. Een passie, een anekdote, maar die vooral producten selecteert die met de nodige verbetenheid de parfums van vroeger, nieuw leven willen inblazen. Tafelen bij Marc Ginter betekent meteen het smaakpalet van waardevolle producten opnieuw ontdekken.

Dit artikel lezen

ANTWERPEN PROEFT’ LANCEERT ‘DE CHEFS’… … en geeft de grijze garnaal een hoofdrol.


Het culinaire festival ‘Antwerpen Proeft’, van 18 tot 21 augustus aan de Vlaamse en Waalse Kaai, heeft dit jaar een zilte toets. Chef-kok Jo Bussels van Radis Noir trekt het openluchtfestijn op gang met live gerechten met grijze garnalen.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals