restaurant belgië

Milkshake met rode vruchten

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
16 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
MILKSHAKE MET RODE VRUCHTEN
Milkshake
Express

Hoeveelheid: 2 personen
Bereiding: 2 minuten
Kooktijd: 0 minuten

Ingrediënten:
· 200 gram magere plattekaas
· 50 gram diepgevroren frambozen
· 50 gram diepgevroren aardbeien
· 50 gram diepgevroren rode bessen
· 8 ijsblokjes
· 2 koffielepels zoetstofBereiding:
Hoe verwen je jezelf zonder schuldgevoel? Door een heerlijke light milkshake met rode vruchten te maken.
Mix de ijsblokjes, de frambozen, de aardbeien, de rode bessen, de zoetstof en de plattekaas tot je een heerlijke mousse krijgt. Giet in een longdrink en geniet ervan.
Ontdek: D'ARTAGNANRestaurants in Leuven

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Gevestigd in het zenuwcentrum van de universiteitstad, biedt deze musketiersafspanning een vlotte Franse keuken, maar wel hedendaagse en gul in smaak en hoeveelheid. Keukenchef Ernest Kalse werkt er zonder vangnet, open en bloot in het zicht van iedereen aan tafel. Het kader is modern en werd met smaak en zonder overdaad ingericht. Zeer mooi terras achteraan het gebouw, ver van de drukte en het gewoel van de stad. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor de lunch en menu’s. Om zonder meer van te genieten.

WILDRAGOUT
Bladerdeegbakje
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Splits het ei en klop het ei los met een scheutje water. Leg een plak bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd vervolgens uit de overige plakken bladerdeeg vierkanten van 17 bij 17 centimeter, zodat je randen...

Dit artikel lezen

RESTAURANT ZORBA - KAMPENHOUT: Astrit Gashi heropende enkele maanden geleden het Kampenhoutse Italiaans getinte Dolce Vita en transformeerde de villa-restaurant tot een Griekse pleisterplaats die de erg typische naam Zorba meekreeg. De exploitant maakt zich echter weinig zorgen over het gebrek aan originaliteit qua naamgeving maar wil zich vooral toeleggen op het kwalitatieve gedeelte van zijn restaurant.

Dit artikel lezen

MEER ZEEVIS OP HET BORD VAN DE BELG 2010 was een goed jaar voor de visverkoop. Op jaarbasis kocht de Belg 12,34 kg vis, week- en schaaldieren waarvan 6,66 kg vers. De totale categorie groeide, vooral onder impuls van de verse mosselen en zeevis, met bijna 4%. Verse vis, week- en schaaldieren stegen met 5% sterker dan het marktgemiddelde. Het aandeel van vis, week- en schaaldieren binnen de korf van vlees, gevogelte en vis wist vorig jaar wat terrein te winnen op het vlees. Het visaandeel in deze korf steeg van 16,5 naar 17,1%.

Dit artikel lezen

L’OLIVIER Na 8 jaar restaurant Ocean in Heist aan Zee hebben Frédéric en Veerle Duez-Teughels dichter bij hun woonplaats een eigen stek gevonden waar ze hun droom kunnen waarmaken. Zij ontvangen hun gasten in een gerenoveerde villa die ze omtoverden tot een gezellig restaurant met dominante tinten van aubergine en chocolade.

Dit artikel lezen

Uw commentaar verschijnt onder de beschrijving van het restaurant.
MIC Delta behoudt het recht voor het commentaar te verwijderen indien het van de filosofie van de site afwijkt.
De kwotering die u geeft geven aan uw graad van voldoening, maar zullen niet op de site verschijnen.
I...

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals