restaurant belgië

Les Potes en Toques

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
22 April 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
LES POTES EN TOQUES
Binnenin de fermette vind je een mengeling van oude houten balken en stenen verweven met recente decoratie en moderne verlichting uitgevend op een prachtige "open" keuken. De leuke karikaturen op de menukaart van " Les Potes en Toque " verwijzen naar een nieuw culinair avontuur van twee gepassioneerde keukenvrienden die kwaliteit leveren gebaseerd op goede en verse streekproducten. Orkestmeester van dienst is chef Didier Vandevelde die een gepersonaliseerde keuken brengt met leuke accenten, met mooie seizoensgebonden producten. Chef Didier kan op een mooi parcours terugblikken. Met René Kobs en chef Pierre Paulus was hij een tijdlang actief in het Jetse restaurant Le Sermon. Daarna was hij een 10-tal jaar aan de slag in Bar Mobydick op de Lambertmontlaan vooraleer een 2-tal jaar aan de slag te gaan in de Brasserie du Lac, restaurant dat eveneens tot de groep van Thierry Van Damme behoort.
In restaurant Les Potes en Toque serveert Didier hoogstaande recepten zonder te vervallen in pure gastronomie. Je vindt er meerdere klassiekers terug van de typische brasseriekeuken, van de américain over de choucroute naar de jambonneau en het heerlijke rood vlees van eerste kwaliteit, maar evenzeer een alerte selectie seizoenspecialiteiten als mosselen, asperges, maatjes en wild ...
Ontdek: 'T KORENNAERRestaurants in Sint-Niklaas

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

In het gehucht Nieuwkerken-Waas gaat een gastronomisch juweeltje schuil: 't Korennaer. Achter een heel gewone, zelfs banale gevel bent u aan het goede adres voor een keuken van zeer hoog niveau. Chef Edwin Van Goethem nodigt u uit op een reis in vier, vijf tot zes culinaire gangen. Met zijn fusie van Franse, Italiaanse, Japanse en Belgische keuken weet het talent en de originaliteit van deze uitzonderlijke chef uit te blinken in elk van zijn creaties. Voor de gehaaste klanten wordt een 1 hour lunch voorgesteld, de levensgenieters kunnen verder hun hartje ophalen aan het decor en de voorgestelde aroma's. Vlotte parkeermogelijkheden.

Andere ideeën restos ?
Le Max in 1030 -Brussel
D'Artagnan in 3000 -Leuven
My-Taï in 1970 -Brussel
Weinebrugge in 8200 -Brugge
Uw commentaar verschijnt onder de beschrijving van het restaurant.
MIC Delta behoudt het recht voor het commentaar te verwijderen indien het van de filosofie van de site afwijkt.
De kwotering die u geeft geven aan uw graad van voldoening, maar zullen niet op de site verschijnen.
I...

Dit artikel lezen

RISTORANTE BOCCONI: NIEUWE EXECUTIVE CHEF Ristorante BoCConi, een van de meest vooraanstaande Italiaanse restaurants in de hoofdstad, ligt in hartje Brussel, op slechts enkele passen van de beroemde ‘Grand Place’ . Trouw aan de excellente Italiaanse keuken, combineert Ristorante BoCConi het allerbeste dat Italië te bieden heeft in een intieme en warme omgeving.

Dit artikel lezen

TAPAS ALS TAARTJE MET HAM, RICOTTA EN CHEDDAR INGREDIENTEN 8 PERSONEN
6 plakjes ham ca. 125 gram 4 velletjes filodeeg
200 gram ricotta kaas
2 eieren
100 gr champignons
50 gr cheddar, geraspt
nootmuskaat
Zwarte peper
2 le. olijfolie
2 teentjes knoflook
6 lente uitjes, fijnges...

Dit artikel lezen

LES FLâNERIES GOURMANDES Les Flâneries Gourmandes bevindt zich in een eerder bescheiden huis vooraan in de Berckmansstraat, vlakbij de Steenweg op Charleroi. Het logo op het raam doet een beetje denken aan dat van Slow Food en laat geen plaats voor twijfel: een gezellige slak die ons vertelt dat we mijlenver verwijderd zijn van een fastfoodtent.

Dit artikel lezen

SPIGA D’ORO: Om de 24ste verjaardag, net voor het eerste groot jubileum, in stijl te vieren, organiseert restaurant Spiga d’Oro op zondag 1 juni een heerlijke topwijndegustatie. In samenwerking met Young Charlie en topsommelier, Michele, zoon des huizes en actief in het restaurant ’t Zilte (3 kokmutsen bij Delta) in Antwerpen, worden de wijnen van het wijnhuis Silvio Jermann ter degustatie aangeboden.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals