restaurant belgië

Gratin met aubergines

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
16 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
GRATIN MET AUBERGINES
Gratin met aubergines Vegetarisch
Hoeveelheid: 2 personen
Bereiding: 15 minuten
Kooktijd: 18 minuten

Ingrediënten:


300 gram aardappelen
200 gram tomaten
1 kleine aubergine
1 ei
125 gram room
5 soeplepels geraspte kaas
lookpoeder
peper en zout

Bereiding:
Was de tomaten en snijd ze in schijfjes. Schik ze in een diepe schotel.
Was de aubergines en schik de schijfjes op de tomaten.
Schil de aardappelen en snijd ze in schijfjes. Verdeel ze over de aubergines. Plaats de schotel afgedekt in de microgolfoven gedurende 7 à 10 minuten.
Klop het ei en de room op. Kruid met peper, zou en lookpoeder en giet over de aardappelen. Bestrooi met de geraspte kaas.
Plaats de schotel zonder deksel in de microgolfoven gedurende ongeveer 8 minuten.

Smakelijk!

Soleda BOOZ
Ontdek: 'T KORENNAERRestaurants in Sint-Niklaas

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

In het gehucht Nieuwkerken-Waas gaat een gastronomisch juweeltje schuil: 't Korennaer. Achter een heel gewone, zelfs banale gevel bent u aan het goede adres voor een keuken van zeer hoog niveau. Chef Edwin Van Goethem nodigt u uit op een reis in vier, vijf tot zes culinaire gangen. Met zijn fusie van Franse, Italiaanse, Japanse en Belgische keuken weet het talent en de originaliteit van deze uitzonderlijke chef uit te blinken in elk van zijn creaties. Voor de gehaaste klanten wordt een 1 hour lunch voorgesteld, de levensgenieters kunnen verder hun hartje ophalen aan het decor en de voorgestelde aroma's. Vlotte parkeermogelijkheden.

Andere ideeën restos ?
D'Artagnan in 3000 -Leuven
My-Taï in 1970 -Brussel
Le Max in 1030 -Brussel
Weinebrugge in 8200 -Brugge
RESTAURANT ZORBA - KAMPENHOUT: Astrit Gashi heropende enkele maanden geleden het Kampenhoutse Italiaans getinte Dolce Vita en transformeerde de villa-restaurant tot een Griekse pleisterplaats die de erg typische naam Zorba meekreeg. De exploitant maakt zich echter weinig zorgen over het gebrek aan originaliteit qua naamgeving maar wil zich vooral toeleggen op het kwalitatieve gedeelte van zijn restaurant.

Dit artikel lezen

HOTELSCHOOL VTI LEUVEN: De week van de vis kreeg in de hotelschool VTI Leuven ditmaal een gans apart en gezond tintje door de introductie van de Omegabaars. De Scortum barcoo of Jade Perch behoort tot de familie van de grunters en is in Europa quasi onbekend. In het Nederlands is dit de Jadebaars met als commerciële benaming de Omegabaars. Een toepasselijke naam doordat het een vette vis is, van nature zeer rijk aan omega-3 vetzuren met een concentratie van 2.5-3g per 100g vlees, een heel stuk meer dus dan zalm of makreel.

Dit artikel lezen

TRAJECTOR ART FAIR – HOTEL BLOOM! - BRUSSEL Na de eerste editie in de Belgische hoofdstad in 2010, komt de TRAJECTOR ART FAIR op 30 april en 1 mei 2011 terug naar Brussel. Trajector Art Fair is een initiatief van Hotel Bloom !, in het kader van Art ’n BLOOM!, en van Centrifugal Projects in samenwerking met Art Brussels.

Dit artikel lezen

BRA: ONVOLDOENDE REGISTRATIES ‘BLACK BOX’: De Belgian Restaurants Association , die in het hele land restaurants, traiteurs en brasseries vertegenwoordigt en verdedigt, is nooit vragende partij geweest voor het “geregistreerd kassasysteem met fiscale data module”. Enkele aspecten van deze wetgeving zijn positief , zoals het streven naar een witte sector om oneerlijke concurrentie via zwartwerk tegen te gaan.

Dit artikel lezen

RODE POON UIT OVEN MET GROENE KRUIDEN Dit gerecht wordt gaar in de oven met slechts 15’ voorbereiding. De smaak van rode poon is altijd verrukkelijk en smaakt echt naar de zee.
Bereidingstijd: 30-60 minuten
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Multi-culturele keuken
Sma...

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals