restaurant belgië

Gratin met aubergines

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
19 Maart 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
GRATIN MET AUBERGINES
Gratin met aubergines Vegetarisch
Hoeveelheid: 2 personen
Bereiding: 15 minuten
Kooktijd: 18 minuten

Ingrediënten:


300 gram aardappelen
200 gram tomaten
1 kleine aubergine
1 ei
125 gram room
5 soeplepels geraspte kaas
lookpoeder
peper en zout

Bereiding:
Was de tomaten en snijd ze in schijfjes. Schik ze in een diepe schotel.
Was de aubergines en schik de schijfjes op de tomaten.
Schil de aardappelen en snijd ze in schijfjes. Verdeel ze over de aubergines. Plaats de schotel afgedekt in de microgolfoven gedurende 7 à 10 minuten.
Klop het ei en de room op. Kruid met peper, zou en lookpoeder en giet over de aardappelen. Bestrooi met de geraspte kaas.
Plaats de schotel zonder deksel in de microgolfoven gedurende ongeveer 8 minuten.

Smakelijk!

Soleda BOOZ
Ontdek: MY-TAïRestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Als u van exotische gerechten houdt, dan zal My-Tai u beslist weten te bekoren. Het onthaal is alvast voorkomend, de sfeer aangenaam rustig. De keuken wordt geleid door mevrouw Jiraporn Soysuwan die de Thaise keuken van thuis uit op haar duimpje kent. Gastheer Bernard ’t Joen leidt in de zaal alles vlot in goede banen. De kaart is bijzonder uitgebreid en biedt zeker voor iedereen wat wils. Kinderen zijn van harte welkom en kunnen veilig van tafel weg naar de ingerichte speelkelder onder de eetzaal. My-Tai is eveneens traiteur en u kan er ook uw bestelde gerechten komen afhalen.

DIAGEO AMBIEERT MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN Diageo, wereldwijd leider in alcoholische dranken, kondigt 20 nieuwe doelstellingen aan op het vlak van duurzaamheid en verantwoord ondernemen die het bedrijf tegen 2020 wil verwezenlijken: zijn ecologische voetafdruk verder verkleinen, zijn leiderschap m.b.t. alcohol in de samenleving uitbouwen en welvarende gemeenschappen ondersteunen.

Dit artikel lezen

Het houden van schapen voor melk verdween na WOII. Nochtans kon het Belgisch melkschaap, met als voorouder het Vlaams melkschaap, overleven. Dit schapenras staat bekend om z’n goede melkproductie.

Dit artikel lezen

DEAUVILLE: HOGERE CULINAIRE VERSNELLING Stijn Derlyn opende vier jaar terug in Kluisbergen, aan de voet van de Oude Kwaremont, met Deauville een fraai gestileerd, kwaliteitsgebonden en pretentiearm restaurant. De bediening is zeer attent, stijlvol, maar heeft gelukkig niets van het te mondaine gedoe van de Noordfranse badplaats Deauville.

Dit artikel lezen


Vegetarisch

Hoeveelheid: 4 personen
Bereiding: 20 minuten
Kooktijd: 0 minuten


Ingrediënten:


· 500 gram komkommer

· 1 bos bieslook

· 1 yoghurt natuur

· 25 c...

Dit artikel lezen

LA MANUFACTURE: TRENDY NOSTALGIE Een vleugje nostalgie en een constante smaakkwaliteit begeesteren de meeste fijnproevers. Met een leuk, smaakvol verjaardagsmenu rondt La Manufacture de activiteiten rondom zijn 20-jarig bestaan af.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals