restaurant belgië

Er was eens… Comme chez Soi

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
20 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
ER WAS EENS… COMME CHEZ SOI
Zondag 19 juni – Rally & Gastronomie: Bij wijze van aftrap van de feestelijkheden en om de officiële verjaardagsdatum te vieren, wordt een Rally & Gastronomie georganiseerd in samenwerking met RacinGold. Dat gebeurt in aanwezigheid van enkele bekende Belgen (Stéphane Degroodt en Maurane). Het roadbook werd gemaakt rond een parcours dat bedacht werd door de families Wynants-Rigolet. De etappes werden gekozen op basis van de geschiedenis van de vier generaties, met genietpauzes, afgesloten met een gastronomisch diner.
De drie grote Verjaardagsavonden * 21 september 2016 - 14 december 2016 - 21 maart 2017. Op deze drie avonden wordt een speciaal menu gecreëerd dat hulde brengt aan de vier generaties om in aanwezigheid van bekende Belgen de 90ste verjaardag van Comme chez Soi te vieren. Na de officiële lanceringsavond zal elk menu het hele seizoen 2016-2017 beschikbaar blijven.
Ontdek: LE MAXRestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Sardinië in Brussel, sinds 1975, en met het beste dat het te beiden heeft: een zonnige en met smaak ingerichte eetplaats, een wijnkelder met blote bakstenen muren en een lounge als tempel voor het vergieten van cognac en grappa, het roken van Churchill en Cohiba. Een uitbundige en getalenteerde chef, een Italiaanse kaart met aangenaam verrassende ontdekkingen aan Sardijnse spijs en drank. Een bediening in eenklank met de keuken en de klanten en een prijslijst die veel keus biedt voor weinig kosten. Dit is immers een huis dat altijd al een zeer proactief prijzenbeleid gevoerd heeft (getuige, de kaart die weldra weer bijgesteld en aangepast wordt aan de financiële crisis, met voorgerechten voor 5€ of hoofdgerechten voor 11 €). Maar Max werkt ook milieubewust en let op het klimaat (nagenoeg alle producten komen eigen land, om transport en CO2-uitstoot te beperken die verantwoordelijk zijn voor de opwarming van de aarde). Een aanpak die onze steun verdient, door een vaker bezoekje met het openbaar vervoer, bijvoorbeeld…

CULINAIR TOERISME Drie toeristische regio’s – Belgisch Limburg, Luik en Nederlands Zuid-Limburg bundelen krachten ter bevordering van lokale economie en lanceren de campagne ‘Bourgondisch genieten in het Hart van Europa’. Deze campagne wil de culinaire en toeristische troeven van het gebied tussen Hasselt, Luik en Valkenburg in de kijker zetten.

Dit artikel lezen

BIERPLEZIER IN HET BOURGONDISCHE HART VAN EUROPA Echte Bourgondiërs drinken al eens graag een frisse pint bier. En waar kan dit beter dan in het Hart van Europa? Van de meest traditionele pilsbieren uit Nederlands Zuid-Limburg tot de rijke streek- en abdijbieren van Belgisch Limburg en Luik.

Dit artikel lezen

RESTAURANT ZENO IN BRUGGE Zeno, het hoofdpersonage van Marguerite Yourcenars historische roman ‘Het hermetisch zwart’ is arts, alchemist en reiziger, geboren en opgegroeid in het 16de eeuwse Brugge. Zijn persoon staat voor het ontstaan van het vrije denken, en zijn zoektocht naar bewustwording overstijgt het toenmalige erkende normbesef.

Dit artikel lezen

DAG VAN DE PLADIJS In september verwachten de Vlaamse visveilingen een hoge aanvoer van pladijs, de Vis van het Jaar. Een reden voor VLAM om op 2 september de Dag van de Pladijs te houden in samenwerking met de NorthSeaChefs en hierop een gloednieuw receptenboek met pladijs voor te stellen. Twee jaar na de ondertekening van het convenant ter bevordering van een duurzame visserij door de Rederscentrale, Natuurpunt, het ILVO en de Vlaamse overheid, maakt minister-president Kris Peeters, tevens bevoegd voor Visserij een balans op. Ook voor de visserij op pladijs worden stelselmatig meer duurzame visserijtechnieken aangewend.

Dit artikel lezen

LEKKERVANBIJONS.BE LEKKERSTE SITE VAN VLAANDEREN De wedstrijd ‘site van het jaar’ werd georganiseerd door het magazine Clickx. De site van VLAM lekkervanbijons.be sleepte de zege weg in de categorie ‘eten en drinken’...

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals