restaurant belgië

Er was eens… Comme chez Soi

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
22 April 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
ER WAS EENS… COMME CHEZ SOI
Zondag 19 juni – Rally & Gastronomie: Bij wijze van aftrap van de feestelijkheden en om de officiële verjaardagsdatum te vieren, wordt een Rally & Gastronomie georganiseerd in samenwerking met RacinGold. Dat gebeurt in aanwezigheid van enkele bekende Belgen (Stéphane Degroodt en Maurane). Het roadbook werd gemaakt rond een parcours dat bedacht werd door de families Wynants-Rigolet. De etappes werden gekozen op basis van de geschiedenis van de vier generaties, met genietpauzes, afgesloten met een gastronomisch diner.
De drie grote Verjaardagsavonden * 21 september 2016 - 14 december 2016 - 21 maart 2017. Op deze drie avonden wordt een speciaal menu gecreëerd dat hulde brengt aan de vier generaties om in aanwezigheid van bekende Belgen de 90ste verjaardag van Comme chez Soi te vieren. Na de officiële lanceringsavond zal elk menu het hele seizoen 2016-2017 beschikbaar blijven.
Ontdek: D'ARTAGNANRestaurants in Leuven

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Gevestigd in het zenuwcentrum van de universiteitstad, biedt deze musketiersafspanning een vlotte Franse keuken, maar wel hedendaagse en gul in smaak en hoeveelheid. Keukenchef Ernest Kalse werkt er zonder vangnet, open en bloot in het zicht van iedereen aan tafel. Het kader is modern en werd met smaak en zonder overdaad ingericht. Zeer mooi terras achteraan het gebouw, ver van de drukte en het gewoel van de stad. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor de lunch en menu’s. Om zonder meer van te genieten.

RECEPT KRENTENBROOD Ingrediënten van Krentenbrood
500 gram bloem
• 1 zakje gist
• 3 eetlepels bruine suiker
• 1 theelepel kaneel
• mespuntje zout
• 3 eetlepels olijfolie
• kopje melk
• ongeveer 2 deciliter water
• krenten of rozijnen


B...

Dit artikel lezen

RESTAURANT POSTELEIN: HUISKAMERGELUK Chef-eigenaar Yoeri Jansen probeert niet alleen bij de inrichting van het restaurant voor een verademing te zorgen, maar tracht dit ook in zijn gerechten, meestal op Franse leest geschoeid, te laten uitstralen. Een sober interieur met heel veel licht dat met de blik op de achtertuin toch zorgt voor een intiem en sfeervol geheel.

Dit artikel lezen

VLAAMSE HOTELSCHOLEN Dankzij de jaarlijkse financiële steun van Palm Brouwerijen konden 15 eindejaars Hotel, Bakkerij en Toerisme uit 7 Vlaamse hotel- en toerismescholen deelnemen aan de jaarlijkse Europese competitie van het Europese netwerk AEHT in Belgrado. De leerlingen waren afkomstig uit Colomaplus (Mechelen), PIVA (Antwerpen), VTI Spijker (Hoogstraten), VIVES (Brugge), Campus Wemmel, Hotelschool Hasselt, Technigo (Aalst). In de persoon van Luc Bastiaens voor de competitie Patisserie en Theo Verkoyen voor de competitie Hospitality Management (hoger onderwijs) leverde Vlaanderen ook twee headjudges voor de tien competities die werden uitgevochten.

Dit artikel lezen

RISTORANTE MARINA Ristorante Marina op de Albert I-promenade in Oostende, is al 40 jaar een absolute aanrader voor de liefhebber van de fijne, onvervalste en heerlijke Italiaanse keuken. Ook in de toekomst blijft patroon Domenico Acquaro nieuwe uitdagingen aangaan. De kaart werd volledig vernieuwd en naast de traditionele pasta gerechten, zoals de bigoli en sartu di riso venere, biedt het restaurant voortaan ook een glutenvrij gamma aan.

Dit artikel lezen

COMTEKAAS ‘De koning onder de bergkazen.’ Het is een bijnaam die je wel vaker te horen krijgt wanneer iemand het over comté heeft. Bij ons is de kaas misschien niet zo goed bekend als bijvoorbeeld Hollandse Gouda of zelfs Engelse stilton, maar kaasliefhebbers zullen het wellicht met ons eens zijn als we dat een onrecht noemen. Als je dan ook nog eens uitgenodigd wordt voor een picknick waarbij comté in zowat alle bereidingen te vinden is, moet je natuurlijk niet lang nadenken.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals