restaurant belgië

Champagne De Roval:

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
20 Februari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
CHAMPAGNE DE ROVAL:
De champagne van Maison De Roval vertrekt vanuit traditionele waarden gebaseerd op prestige, vakmanschap en eeuwenoude knowhow. De verfijndheid en kostbaarheid van Champagne De Roval worden kracht bijgezet door een fles met een aantrekkelijke charme. Het diepkleurig en fonkelend goud van de wijn ontmoet er het edel metaal van het etiket en de pareling van de bubbels komt er samen met de diamanten van het label. Een prestigieuze champagne vraagt om een unieke en beeldschone fles, een echt juweeltje. Het antwoord is een zwarte, mysterieuze kleur met als bij toverslag een fijn gouden lelieblaadje versierd met vijf diamanten en een muselet dat uit twee geciseleerde lelieblaadjes bestaat. De gouden schittering is ook zichtbaar als kroonjuweel op een luxueus etiket dat fijn bewerkt is door vakmensen uit de juwelensector.
De Champagnes De Roval bestaan uit een exclusief gamma Cuvées Spéciales met een elegante maturiteit: De Brut, een Blanc de Blancs gemaakt uit Chardonnay Crus van hetzelfde jaar, De Millésime 2003, een uitzonderlijke Blanc de Blancs, De Rosé, subtiele assemblage van Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier en De Millésime 2009 als Blanc de Noirs: de perfecte kwaliteit van de druiven die deels in de wijngaarden van het domein Breton groeien en een ideale rijping in de koele krijtgroeves zorgen voor Cuvées Spéciales met slechts bitter weinig toevoeging van doseerlikeur.
Ontdek: LE MAXRestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Sardinië in Brussel, sinds 1975, en met het beste dat het te beiden heeft: een zonnige en met smaak ingerichte eetplaats, een wijnkelder met blote bakstenen muren en een lounge als tempel voor het vergieten van cognac en grappa, het roken van Churchill en Cohiba. Een uitbundige en getalenteerde chef, een Italiaanse kaart met aangenaam verrassende ontdekkingen aan Sardijnse spijs en drank. Een bediening in eenklank met de keuken en de klanten en een prijslijst die veel keus biedt voor weinig kosten. Dit is immers een huis dat altijd al een zeer proactief prijzenbeleid gevoerd heeft (getuige, de kaart die weldra weer bijgesteld en aangepast wordt aan de financiële crisis, met voorgerechten voor 5€ of hoofdgerechten voor 11 €). Maar Max werkt ook milieubewust en let op het klimaat (nagenoeg alle producten komen eigen land, om transport en CO2-uitstoot te beperken die verantwoordelijk zijn voor de opwarming van de aarde). Een aanpak die onze steun verdient, door een vaker bezoekje met het openbaar vervoer, bijvoorbeeld…

ROL VAN DE VOEDINGSINDUSTRIE De voedingsindustrie streeft ernaar te beantwoorden aan de verwachtingen van de consument op gebied van voedsel dat veilig, zuiver, goed voedend, gebruiksvriendelijk, aangenaam en in een grote variëteit beschikbaar is tegen een redelijke prijs.

Dit artikel lezen

HOF TE RHODE – SCHAFFEN: De zomerzon, tuinfeesten en koude buffetten maken plaats voor het gure najaar, haardvuur en stevige winterkost. Ze openen meteen de weg naar een klassieker in het Xaveriusjaar: het jachtfestijn.

Dit artikel lezenLight

Hoeveelheid: 4 personen
Bereiding: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten

Ingrediënten:
· 500 gram pompoen
· 1 rode paprika
· 2 aardappels
· 1 ui
· 1 theelepel gemberpoeder
· 1 theelepel gemalen komijn

Dit artikel lezen

REVOLUTIONAIR : KOKEN MET JE IPHONE, IPAD OF IPOD TOUCH Ongedwongen een lekker aperitief drinken terwijl in de oven, pan of barbecue een heerlijk gerecht gaart? Het lijkt onmogelijk zonder regelmatig polshoogte te moeten nemen. Maar met de iGrill van Brutus Kookt!, het ultieme kookgadget, wordt deze illusie werkelijkheid! Met de iGrill op het plaats delict én je iPhone, iPad of iPod touch binnen handbereik weet je op afstand exact wat de stand van zaken in de keuken is. En op het moment suprême geeft het vernuftige apparaat middels een wireless Bluetooth verbinding via je iPhone, iPad of iPod touch een seintje.

Dit artikel lezen

RESTAURANT BOVIS Restaurant Flâneries Gourmandes op het Zaventemse Heldenplein opende eind 2011 de deuren en is een initiatief van Jan Meulenijzer en Sven Vander Elst. Bovis staat enerzijds symbool voor de huisspecialiteit – exquise vleessoorten- en anderzijds voor een eerlijke keuken met karakter en ziel. Stijlvol zonder nodeloos ingewikkeld te zijn.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals