restaurant belgië

Champagne De Roval:

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
24 Mei 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
CHAMPAGNE DE ROVAL:
De champagne van Maison De Roval vertrekt vanuit traditionele waarden gebaseerd op prestige, vakmanschap en eeuwenoude knowhow. De verfijndheid en kostbaarheid van Champagne De Roval worden kracht bijgezet door een fles met een aantrekkelijke charme. Het diepkleurig en fonkelend goud van de wijn ontmoet er het edel metaal van het etiket en de pareling van de bubbels komt er samen met de diamanten van het label. Een prestigieuze champagne vraagt om een unieke en beeldschone fles, een echt juweeltje. Het antwoord is een zwarte, mysterieuze kleur met als bij toverslag een fijn gouden lelieblaadje versierd met vijf diamanten en een muselet dat uit twee geciseleerde lelieblaadjes bestaat. De gouden schittering is ook zichtbaar als kroonjuweel op een luxueus etiket dat fijn bewerkt is door vakmensen uit de juwelensector.
De Champagnes De Roval bestaan uit een exclusief gamma Cuvées Spéciales met een elegante maturiteit: De Brut, een Blanc de Blancs gemaakt uit Chardonnay Crus van hetzelfde jaar, De Millésime 2003, een uitzonderlijke Blanc de Blancs, De Rosé, subtiele assemblage van Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier en De Millésime 2009 als Blanc de Noirs: de perfecte kwaliteit van de druiven die deels in de wijngaarden van het domein Breton groeien en een ideale rijping in de koele krijtgroeves zorgen voor Cuvées Spéciales met slechts bitter weinig toevoeging van doseerlikeur.
Ontdek: MY-TAïRestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Als u van exotische gerechten houdt, dan zal My-Tai u beslist weten te bekoren. Het onthaal is alvast voorkomend, de sfeer aangenaam rustig. De keuken wordt geleid door mevrouw Jiraporn Soysuwan die de Thaise keuken van thuis uit op haar duimpje kent. Gastheer Bernard ’t Joen leidt in de zaal alles vlot in goede banen. De kaart is bijzonder uitgebreid en biedt zeker voor iedereen wat wils. Kinderen zijn van harte welkom en kunnen veilig van tafel weg naar de ingerichte speelkelder onder de eetzaal. My-Tai is eveneens traiteur en u kan er ook uw bestelde gerechten komen afhalen.

CROWNE PLAZA BRUSSELS – LE PALACE Crowne Plaza Brussels – Le Palace aan het Brusselse Rogierplein is het eerste hotel in België dat het Green Globe-certificaat heeft behaald, een gestructureerde evaluatie van de duurzame prestaties van het hotel en de leveranciers.

Dit artikel lezen

GEVULDE AUBERGINE Ingrediënten
Porties: 4
• 2 grote aubergines
• 125 ml olijfolie voor frituren
• 2 middelgrote uien, fijngesneden
• 2 teentjes knoflook, fijngesneden
• 2 kleine tomaten, fijngesneden
• 1 groene paprika, ontlijst en fijngesneden
• 1 eetle...

Dit artikel lezen

RESTAURANT COSPAIA Restaurant Cospaia is sinds een 8-tal jaar een eigenzinnig en mysterieus concept, waarbij de fijnproevers kunnen kennismaken met de dualiteit van een restaurant-bar met internationale allures.

Dit artikel lezen

AU GRAND FORESTIER – WATERMAAL-BOSVOORDE Het is er mooi. Bovendien is het er lekker. Complementair in elk geval. En buiten, in open lucht. Een gedroomde plek in het groen voor het tweede restaurant van Albert-Jean en Frédéric Niels, de gelukkige eigenaars van de Vieux Saint Martin op de Zavel in Brussel. Aan het fornuis, chef Pascal Goblet, met als motto ‘alles vers en huisgemaakt’.

Dit artikel lezen

RESTAURANT LINDEKEMALE MOLEN Het restaurant heeft sinds 1970 een onderkomen gevonden in een historisch pand, een oude graanmolen op de Woluwe. Tot de tweede helft van de zeventiende eeuw waren er in Sint-Lambrechts-Woluwe vier molens in gebruik. In de twintigste eeuw moet de graanmolen door de concurrentie van meelfabrieken de meelproductie stopzetten en wordt overgestapt op snuiftabak en cichorei. Het hoofdgebouw wordt in het begin van de 20ste eeuw tot café-melksalon omgevormd.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals