restaurant belgië

Brighton restaurant - Brussel:

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
20 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
BRIGHTON RESTAURANT - BRUSSEL:
Hij zorgt voor een specifiek menu met gezonde producten voor de gasten terwijl hij met de selectie van lokale producenten ook een impact heeft op het milieu.
De achterliggende bedoeling van de bioweek is een stimulans voor de gasten om een gezond dieet te volgen en door het verbruik van bio- en nabuurproducten een gunstige invloed op het milieu te hebben. Bovendien wil hij als voorloper zijn collega’s-chefs aansporen om een gelijkaardig initiatief op touw te zetten. Als groen hotel is het voor Laurent Gauze belangrijk om deze geest ook in de keuken te reflecteren. Daarom een nieuw menu waarbij producten worden aangeboden die gezond zijn zowel voor de gasten als voor het milieu en wordt er vaker samengewerkt met lokale producenten. Hiermee garandeert het hotel een slimme voeding in overeenstemming met het ethische reglement van SIIN. De chef werkt heel graag met vis, een verfijnd product dat veel frisheid en verfijning brengt in het bord. Zalm of zeebrasem zijn uitstekende producten omdat ze welzijn en kwaliteit combineren, daarenboven is vis de meest aanbevolen maaltijd van het Brighton-menu.
Ontdek: LE MAXRestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Sardinië in Brussel, sinds 1975, en met het beste dat het te beiden heeft: een zonnige en met smaak ingerichte eetplaats, een wijnkelder met blote bakstenen muren en een lounge als tempel voor het vergieten van cognac en grappa, het roken van Churchill en Cohiba. Een uitbundige en getalenteerde chef, een Italiaanse kaart met aangenaam verrassende ontdekkingen aan Sardijnse spijs en drank. Een bediening in eenklank met de keuken en de klanten en een prijslijst die veel keus biedt voor weinig kosten. Dit is immers een huis dat altijd al een zeer proactief prijzenbeleid gevoerd heeft (getuige, de kaart die weldra weer bijgesteld en aangepast wordt aan de financiële crisis, met voorgerechten voor 5€ of hoofdgerechten voor 11 €). Maar Max werkt ook milieubewust en let op het klimaat (nagenoeg alle producten komen eigen land, om transport en CO2-uitstoot te beperken die verantwoordelijk zijn voor de opwarming van de aarde). Een aanpak die onze steun verdient, door een vaker bezoekje met het openbaar vervoer, bijvoorbeeld…

BE COCKTAILS & FINE FOOD: EEN TOTAAL NIEUWE CULINAIRE ERVARING BE Cocktails & Fine Food, elegant georchestreerd door decorateur Jean-Claude Laville, is het nieuwe restaurant van Sofitel Brussels Europe. BE Cocktails & Fine Food heeft een trendy en serene sfeer, wat het restaurant geschikt maakt voor alle gelegenheden, of het nu een cocktail na het werk, een business lunch of diner met de familie.

Dit artikel lezen

MICE BROCHURE KNOKKE Met de brochure “MICE in Knokke” stelt de mondaine badplaats de uiteenlopende vergadermogelijkheden in de badstad, in het daglicht. De regio Knokke heeft volgens de opstellers tal van activiteiten in petto, van hyperactief over educatie tot zalig ontspannend. Het is de perfecte plaats voor een groot zakelijk seminarie, maar evengoed voor kleine groepen, werkgroepen of teamleden. Knokke kan in optimale omstandigheden, groepen van 50 tot 800 personen verwelkomen en zorgt voor de juiste mix van faciliteiten, ernst en ontspanning.

Dit artikel lezen

RESTAURANT POSTELEIN: HUISKAMERGELUK Chef-eigenaar Yoeri Jansen probeert niet alleen bij de inrichting van het restaurant voor een verademing te zorgen, maar tracht dit ook in zijn gerechten, meestal op Franse leest geschoeid, te laten uitstralen. Een sober interieur met heel veel licht dat met de blik op de achtertuin toch zorgt voor een intiem en sfeervol geheel.

Dit artikel lezen

HOF TE RHODE – SCHAFFEN: De zomerzon, tuinfeesten en koude buffetten maken plaats voor het gure najaar, haardvuur en stevige winterkost. Ze openen meteen de weg naar een klassieker in het Xaveriusjaar: het jachtfestijn.

Dit artikel lezen

VEGETARISCHE MOUSSAKA MET AUBERGINE Bereidingstijd:
30-60 minuten
Gang:
Hoofdgerecht
Keuken:
Vegetarische keuken
Smaak:
Hartig

Ingrediënten voor 4 personen
1 kg vaste aardappel
75 g marga...

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals