restaurant belgië

Brighton restaurant - Brussel:

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
22 April 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!Delta België 2018

Delta België 2018
17e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 604 bladzijden
BRIGHTON RESTAURANT - BRUSSEL:
Hij zorgt voor een specifiek menu met gezonde producten voor de gasten terwijl hij met de selectie van lokale producenten ook een impact heeft op het milieu.
De achterliggende bedoeling van de bioweek is een stimulans voor de gasten om een gezond dieet te volgen en door het verbruik van bio- en nabuurproducten een gunstige invloed op het milieu te hebben. Bovendien wil hij als voorloper zijn collega’s-chefs aansporen om een gelijkaardig initiatief op touw te zetten. Als groen hotel is het voor Laurent Gauze belangrijk om deze geest ook in de keuken te reflecteren. Daarom een nieuw menu waarbij producten worden aangeboden die gezond zijn zowel voor de gasten als voor het milieu en wordt er vaker samengewerkt met lokale producenten. Hiermee garandeert het hotel een slimme voeding in overeenstemming met het ethische reglement van SIIN. De chef werkt heel graag met vis, een verfijnd product dat veel frisheid en verfijning brengt in het bord. Zalm of zeebrasem zijn uitstekende producten omdat ze welzijn en kwaliteit combineren, daarenboven is vis de meest aanbevolen maaltijd van het Brighton-menu.
Ontdek: MY-TAïRestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Als u van exotische gerechten houdt, dan zal My-Tai u beslist weten te bekoren. Het onthaal is alvast voorkomend, de sfeer aangenaam rustig. De keuken wordt geleid door mevrouw Jiraporn Soysuwan die de Thaise keuken van thuis uit op haar duimpje kent. Gastheer Bernard ’t Joen leidt in de zaal alles vlot in goede banen. De kaart is bijzonder uitgebreid en biedt zeker voor iedereen wat wils. Kinderen zijn van harte welkom en kunnen veilig van tafel weg naar de ingerichte speelkelder onder de eetzaal. My-Tai is eveneens traiteur en u kan er ook uw bestelde gerechten komen afhalen.

RESTAURANT HAPPY’S WAVER Op de vooravond van de 10de verjaardag blikken de initiatiefnemers van restaurant Happy’s met tevredenheid terug op de voorbije jaren. Een restaurant openen vergt soms moed, durf en ondernemingsgeest terwijl het restaurant op zich aan een aantal vereisten moet beantwoorden. De basiselementen zijn ontegensprekelijk kwaliteit en prijs, basiselementen die samengaan met tal van andere aspecten.

Dit artikel lezen

KASTEEL ENGELENBURG Kasteel Engelenburg in het Nederlandse Brummen biedt vele mogelijkheden om een etentje, romantisch weekend, verjaardag, trouwdag of jubileum op gastronomische wijze te vieren. De geschiedenis van het landgoed Engelenburg gaat zeker terug tot de 8ste eeuw. Meerdere eigenaars drukten hun stempel op de ontwikkeling van het domein dat in 1828 conform de Engelse landschapsstijl werd ingericht.

Dit artikel lezen

DEMEYERE INVESTEERT IN 'MADE IN BELGIUM' Met 4.500 m2 extra fabrieksruimte in Herentals is Demeyere gewapend voor een pittige culinaire toekomst. De ambitie is dan ook groot. Zo wil het bedrijf zijn sterke positie in Europa verstevigen en tegelijk inzetten op de Amerikaanse en Chinese groeimarkt. “We willen ons kwaliteitsverhaal ‘made in Belgium’ verder uitdragen.» aldus General Manager Christophe Demeyere. “De nieuwe machines en geoptimaliseerde processen sluiten volledig aan bij de keuze van Demeyere voor kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en Belgische knowhow. Aan de uitbreiding – met extra tewerkstelling – is een investering van ruim 10 miljoen euro gekoppeld. “

Dit artikel lezen

RESTAURANT STOCKMANSMOLEN In de middeleeuwen werden op de Woluwev meerdere watermolens gebouwd. De Molen ter Beke, beter gekend als restaurant-brasserie

Dit artikel lezen

RESTAURANT ZORBA - KAMPENHOUT: Astrit Gashi heropende enkele maanden geleden het Kampenhoutse Italiaans getinte Dolce Vita en transformeerde de villa-restaurant tot een Griekse pleisterplaats die de erg typische naam Zorba meekreeg. De exploitant maakt zich echter weinig zorgen over het gebrek aan originaliteit qua naamgeving maar wil zich vooral toeleggen op het kwalitatieve gedeelte van zijn restaurant.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals