restaurant belgië

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Brugge    terug naar vorige pagina
16 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *


Restaurants in Brussel
1. Pirate Café

* Deze rubriek omvat de restaurants en hotels die het meest opgezocht worden op de website www.deltaweb.be. Dit vormt dus geenszins een kwalitatieve selectie door de redactie van deze website.

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen

RESTAURANT SPINOLA  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 17 85 
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Gebakken runderhaas in vorm gegoten met diverse woudpaddestoelen (28.00€). Pomme 'moscovite' met Oscietra kaviaar (45.00€). Een op truffels verliefde Franse duif uit Bresse in de Molteni gebakken, bijgestaan van Bresaola, reductie van rozemarijn en fijne kleurrijke tooi (32.00€).
RESTAURANT DE VLAAMSCHE POT
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 00 86 Fax: 050 34 00 84
Keuken : Vlaams en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Waterzooi van noordzeevis. Huisgemaakte paté. Stoofvlees op z'n Vlaams.
RESTAURANT DE VISSCHERIE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 02 12 Fax: 050 34 34 38
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Zeevruchtenschotel met half Noordzee krab (2 pers). Oesters, schelpdiertjes, alikruiken, wulken schaar van noordzeekrab, langoustine, grijze garnalen. Zeetong.
RESTAURANT BRASSERIE & RESTAURANT ERASMUS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 57 81 Fax: 050 34 63 78
Keuken : Belgisch en bierkeuken
Schotels en specialiteiten :
Konijn op grootmoederswijze. Huisbereide garnaalkroketten. Kabeljauw met mosterdsaus en Abbaye de la Moinette, warme groentjes en peterselieaardappel.
RESTAURANT AUBERGE DE HERBORIST  hats_title hats_title hats_title  stars_title 
8200 SINT-ANDRIES  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 76 00 Fax: 050 39 31 06
Keuken : gastronomisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Langoustines warm/koud. Filet mignon Rossini (49.00€).
RESTAURANT WEINEBRUGGE  hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
8200 SINT-MICHIELS  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 44 40 Fax: 050 39 35 63
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT B-IN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 31 13 00 Fax: 050 31 13 00
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Entrecôte béarnaise. Carpaccio van rund, parmezan en rucola. Gebraden anjou-duif, mousseline van wortel, paddenstoelen, rammenas en een sausje met Madeira.
RESTAURANT NARAI THAI
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 56 Fax: 050 68 02 62
Keuken : Thaïs
Schotels en specialiteiten :
Gebakken rundvlees met chilisaus en balisicum (18.50€). Papaya salade met limoen, palmsuiker en pindanoten (11.00€). Gebakken scampi met jonge seider en kerrie (21.00€).
RESTAURANT 'T PANDREITJE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 11 90 Fax: 050 34 00 70
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde wilde zeebaars met venkel & verse kruidenmousseline (45.00€). Carpaccio van geelvintonijn geparfumeerd met pesto & zomertruffel (30.00€). Het wit van wilde tarbot gepocheerd met aromaten (50.00€).
RESTAURANT LA TÂCHE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 52 
Keuken : Frans en Mediterraans
RESTAURANT TER LEEPE  hats_title hats_title 
8210 ZEDELGEM  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 20 01 97 Fax: 050 20 88 54
Keuken : Frans en fusie
Schotels en specialiteiten :
3 bereidingen Koningskrab. Tarbot in korst van grof zout, jonge seizoen-groentjes met kreeftbéarnaise.
RESTAURANT SCHATTEMAN  hats_title hats_title 
8020 HERTSBERGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 27 80 51 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Wisselende kaart volgens seizoen. Europese kreeft met watermeloen & rode biet. De eend met knolselder & kardemon.
RESTAURANT DE STOEPA
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 04 54 
Keuken : kroeg en Aziatisch
Schotels en specialiteiten :
Vegetarische spaghetti (paprika, courgette, aubergine, champignons, look) . Wrap kip oriental (kip, soja, paksoi, pepers, pesto, mozarella) . Groene curry met scampi.
RESTAURANT TOM POUCE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 03 36 Fax: 050 34 63 53
Keuken : Belgisch en Vlaams
Schotels en specialiteiten :
Steak natuur of met saus. Paté van het huis met toast. Scampi's in looksaus.
RESTAURANT TUINBOS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 39 63 34 
Keuken : Brasserie en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Struisvogelsteak 'stroganoff' & gratin dauphinois of frietjes. Duo van verse garnaalkroketjes. Gegratineerde schotel met drie soorten Noordzeevis, gratin of frietjes.
RESTAURANT SMULKROEG TACO
8310  BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 37 11 76 
Keuken : Belgisch en wereldkeuken
Schotels en specialiteiten :
Steak poivre/Champignon/ Roquefort met sla mix & friet (17.00€). Garnaalkroketten (8.50€). Scampi’s in de room of lookboter met sla mix friet (of rijst) (17.50€).
RESTAURANT DE ZILVERBERK
8380 DUDZELE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 59 90 80 
Keuken : Frans en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Huisgepelde Zeebrugse garnalen. In cocotte gebakken Anjou-duif met volle grondwitloof en zijn jus.
RESTAURANT PANNENHUIS  stars_title stars_title stars_title 
8200 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 31 19 07 Fax: 050 31 77 66
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Varkensfilet "Duroc d'olives" met BBQ toetsen. Gegrilde St.-Jakobsnootjes, rode biet, sorbet van wasabi. Gegrilde kreeft, lookboter, puree met olijfolie (per 2cts).
RESTAURANT PLAZACAFÉ
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 44 68 44 Fax: 050 44 68 68
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Ossenhaas Rossini (25.50€). Terrine van ganzenlever met uienconfituur (20.50€). Gegrilde tarbotfilet met mosterdmousseline en kasteelaardappelen (27.50€).
RESTAURANT HEMELRYCKE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 83 43 
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Tournedos bedekt met ganzenleverpastei en truffelsaus (24.00€). Huisbereide ganzenleverpastei met uienmarmelade en brioche (16.00€). Gebakken zalmfilet met peterselie-looksaus (14.00€).
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals