restaurant belgië

Restaurants Nieuwkerken-Waas, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
16 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *


Restaurants in Brussel
1. Pirate Café

* Deze rubriek omvat de restaurants en hotels die het meest opgezocht worden op de website www.deltaweb.be. Dit vormt dus geenszins een kwalitatieve selectie door de redactie van deze website.

Restaurants Nieuwkerken-Waas

RESTAURANT 'T KORENNAER  hats_title hats_title hats_title 
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 778 08 45 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Onze versie van paling in 't groen, hand gesneden frietjes (34.90€). Zeebaars, zeeuwse mossel, kokkels, courgette, fregola parels (27.90€). Rubra gallego 8 weken gerijpt by Dierendonck, BBQ, big green egg pickles bearnaise, dikke friet, hart van kropsla (35.90€).
RESTAURANT MERLOT
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 777 06 08 Fax: 03 776 96 86
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Steak tartaar met verse frietjes. Carpaccio van rund. Salade Merlot (kip, spek, feta & aardbei).
RESTAURANT DES FLANDRES
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 777 10 02 Fax: 03 777 05 96
Keuken : Frans
RESTAURANT DEN ANTUS
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 777 18 18 Fax: 03 777 28 62
Keuken : Brasserie en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Varkensmedaillon "Blackwell" gebraiseerd witloof en gebakken aardappelen (16.50€). Schotse gerookte zalm zoals het hoort (11.90€). Vier reuze gamba's (19.90€).
RESTAURANT PASAJO
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0476 64 37 50 
Keuken : Internationaal
Schotels en specialiteiten :
“Pimentos Riepieni” (gevulde paprika, rundsgehakt, tom.sausje,gegrat) (11.50€). Sardienen Margarita (vers gegrilde sardienen, geflambeerd met tequilla-cointreau, met pittige gember dressing,…) (9.75€). Scampi “Pasajo” (gemarineerd in look, ui, gecarameliseerd in honing) (17.00€).
RESTAURANT THE COMIC
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 765 13 26 Fax: 03 765 13 27
Keuken : Oosterse en Japans
RESTAURANT GASTHOF MALPERTUS  hats_title 
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 776 73 44 
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Ossenhaas met gebakken ganzenlever, truffel jus, seizoen garnituur (32.00€). Drieluik van in het huis bereide ganzenlever met brioche brood (19.50€). Noorzeetong, paling, mossels, garnaal in witte wijnsaus Normande (33.00€).
RESTAURANT 'T ZONNEKEN
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 778 05 07 Fax: 03 777 99 41
Keuken : Brasserie en Europees
Schotels en specialiteiten :
Kip in look saus (12.50€). Rundscarpaccio 12.20€/ (15.20€). Tagliatelle met zeevruchten (15.75€).
RESTAURANT KOKOVIN
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 766 86 61 
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Maandelijks nieuwe kaart. Huisgerookte zalm, klassiek met peterselie en gesnipperde ui, toast (21.00€). Parfait van ganzenlever met gesuikerde bladerdeeg, chutney van Calvados en appel, structuren van Granny Smith (23€) - Sappig gebraden kalfskotelet “Cross en Blackwell”, pittige picklessaus, spitskool en aardappelsoufflées (30.00€).
RESTAURANT DANISH TAVERN KOPENHAGEN
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 77714 52  Fax: 03 777 0310
Keuken : Internationaal
RESTAURANT MUCHA
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 776 84 98 Fax: 03 776 84 98
Keuken : Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Filet pure met pepersaus of champignonrommsaus en verse frietjes (23.50€). Huisgemaakte garnaalkroketjes met grijze garnalen (14.50€). Papilotte gevuld met kabeljauwhaasje,scampi's, zalm en spinazie (22.50€).
RESTAURANT DEN SILVEREN HARYNCK  hats_title hats_title 
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 777 50 62 Fax: 03 766 67 61
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Mediterraanse tonijn met tapas koud en warm. Lange van zeebaars, seizoen langoustines, olijfolie.
RESTAURANT BIZZY BELOY
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 766 24 31 Fax: 03 766 24 31
Schotels en specialiteiten :
Entrecôte (350 g.) met sla mix of saus naar keuze en verse frietjes (21.00€). Asperges met gerookte zalm (21.00€). Paling Bizzy Beloy (25.00€).
RESTAURANT BRASSERIE RENARDEAU
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 778 05 11 Fax: 03 778 13 73
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT BRASSEURS
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 766 35 30 
Keuken : Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Rumsteak (14.00€). Frisé Salade met warme spekjes en vinaigrette (8.00€).
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals