restaurant belgië

Restaurants Wallonië, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Wallonië    terug naar vorige pagina
17 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Wallonië

RESTAURANT HÔTEL DE LA POSTE  hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
6830 BOUILLON  (Luxemburg)
Tel: 061 46 51 51 Fax: 061 46 51 65
Keuken : Frans en Brasserie
Schotels en specialiteiten :
In seizoen: wild, baby kreeft, asperges. Terrine van verse eendlever, chutney van mango. Gestoomde zeeduivel, kabeljauwragout spinazie en gekonfijte tomatjes.
RESTAURANT AU PHIL DES SAVEURS  hats_title 
5000 NAMEN  (Namen)
Tel: 081 64 04 44 
Keuken : Frans en Mediterraans
Schotels en specialiteiten :
Seizoen: wild, sardines, ansjovis van Cantabrië, octopus.
RESTAURANT LE P'TIT GABY  hats_title 
4280 HANNUIT  (Luik)
Tel: 019 63 37 72 
Keuken : Frans
RESTAURANT LE RELAIS DE LA SAUVENIÈRE
4900 SPA  (Luik)
Tel: 087 77 42 04 Fax: 087 77 42 21
Keuken : Frans en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Kalfsniertjes op Madeira. Torchon van ganzenlever op een gebriocheerde toast. Visserspannetje met croutons & saffraansaus.
RESTAURANT L'HAM
6120 HAM-SUR-HEURE - NALINNES  (Henegouwen)
Tel: 071 21 92 11 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Suggestiebord - Alles is huisgemaakt.
RESTAURANT L' ESPRIT SAIN  stars_title stars_title stars_title 
4960 MALMEDY  (Luik)
Tel: 080 33 03 14 Fax: 080 77 03 38
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Rundstartaar op z'n italiaans.
RESTAURANT NULLE PART AILLEURS  hats_title 
5660 COUVIN  (Namen)
Tel: 060 34 52 84 Fax: 060 34 52 84
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
RESTAURANT COULEUR ROUGE  hats_title 
4700 EUPEN  (Luik)
Tel: 087 64 79 51 
Keuken : fusie
Schotels en specialiteiten :
Seizoen: wild, kreeft, skrei, zwarte truffels, vis.
RESTAURANT HOSTELLERIE L' CLAIMARAIS  hats_title  stars_title stars_title stars_title 
6790 AUBANGE  (Luxemburg)
Tel: 063 37 11 02 Fax: 063 37 10 83
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
In seizoen: wild, asperges, bospaddestoelen, hopscheuten, zwarte truffel.
RESTAURANT VAL DIEU - LA BISTRONOMIE
4880 AUBEL  (Luik)
Tel: 087 68 01 70 Fax: 087 68 01 79
Keuken : Brasserie
RESTAURANT LA BISTRONOMIE M
4520 WANZE  (Luik)
Tel: 085 23 13 01 
Keuken : Frans en Brasserie
RESTAURANT LE GOURMET  hats_title 
4700 EUPEN  (Luik)
Tel: 087 74 08 00 Fax: 087 74 48 41
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Dégustatiemenu 6 gang. aan 67€ (103€ met wijn).
RESTAURANT LA VACHE QUI VOLE
5170 PROFONDEVILLE  (Namen)
Tel: 0477 57 84 34 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Seizoen: mosselen, Sint-jakobsschelpen, baby kreeft, aardbeien van Wépion.
RESTAURANT LA CLAIRE FONTAINE  hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
6980 LA ROCHE-EN-ARDENNE  (Luxemburg)
Tel: 084 41 24 70 Fax: 084 41 21 11
Keuken : Frans
RESTAURANT CARPE DIEM  hats_title  stars_title stars_title stars_title 
4590 OUFFET  (Luik)
Tel: 086 36 74 45 Fax: 086 36 74 47
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Gebakken ganzenlever, zoete aardappelen, crumble van cachounoten. Jonge duif met wortelen, pittig sapje, artisjok & witloof.
RESTAURANT LE MANDABAR
6900 MARCHE-EN-FAMENNE  (Luxemburg)
Tel: 084 44 59 00 Fax: 084 40 13 81
Keuken : Brasserie
Schotels en specialiteiten :
Spare ribs 'à volonté' (16.90€).
RESTAURANT AU PETIT CHÂTEAU
7700 MOESKROEN  (Henegouwen)
Tel: 056 33 22 07 Fax: 056 84 02 11
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde tussenrib bearnaise, pont-neuf aardappelen (30.00€).
RESTAURANT LE PRIEURÉ SAINT-GÉRY  hats_title hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title 
6500 BEAUMONT  (Henegouwen)
Tel: 071 58 97 00 Fax: 071 58 96 98
Keuken : Frans en gastronomisch
Schotels en specialiteiten :
Tartare van langoustines & kaviaar, moelleux van aardappel met kwarteleitjes (2 pers.). Escalope van halfwilde woerden- en eendenlever, selderie, groene peper, jus met rode wijn en zwarte vruchten. Kalf uit Corrèze, aardappel, enkele wortelgroenten in jus, kroket van zwezerik en tong.
RESTAURANT LE BALCON DE L'ÉMULATION
4000 LUIK  (Luik)
Tel: 04 223 43 24 
Keuken : Frans
RESTAURANT ALBERT 1ER  hats_title  stars_title stars_title 
4960 MALMEDY  (Luik)
Tel: 080 33 04 52 Fax: 080 33 06 16
Keuken : Frans en Italiaans
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals