restaurant belgië

Restaurants Vlaanderen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Vlaanderen    terug naar vorige pagina
16 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *


Restaurants in Brussel
1. Pirate Café

* Deze rubriek omvat de restaurants en hotels die het meest opgezocht worden op de website www.deltaweb.be. Dit vormt dus geenszins een kwalitatieve selectie door de redactie van deze website.

Restaurants Vlaanderen

RESTAURANT 'T KRIEKSKE
1500 HALLE  (Vlaams Brabant)
Tel: 02 380 14 21 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Ribstuk.
RESTAURANT SPAANS DAK  hats_title 
3050 LEUVEN  (Vlaams Brabant)
Tel: 016 47 33 33 Fax: 016 47 38 12
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Zeewolf venkel feta amandel (36.00€). Geitenkaaskroket (26.00€). Holstein kalfslende, bloemkool, spelt, girolle, cherry (38.00€).
RESTAURANT COLETTE  hats_title hats_title 
2260 WESTERLO  (Antwerpen)
Tel: 014 74 94 74 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Vier bereidingen van langoustines (tartaar, ravioli-groene kool-ganzenlever, filodeeg-basilicum, gebakken, consommé-vanille). Krokant gebakken kalfszwezerik met laurier, Romeinse sla, compote van ui met spek .
RESTAURANT AUBERGE DE HERBORIST  hats_title hats_title hats_title  stars_title 
8200 SINT-ANDRIES  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 76 00 Fax: 050 39 31 06
Keuken : gastronomisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Langoustines warm/koud. Filet mignon Rossini (49.00€).
RESTAURANT HOSTELLERIE LOU PAHOU  stars_title stars_title stars_title 
9600 RONSE  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 055 21 91 11 Fax: 055 20 91 04
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Ganzenleverpastei gemarineerd in Muscat en aromaten (20.00€). Kabeljauwhaasje met rivierkreeftjes en gestoofd witloof in blanke botersaus (25.00€).
RESTAURANT LA FEUILLE D'OR  hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title 
3650 DILSEN  (Limburg)
Tel: 089 65 97 12 Fax: 089 65 97 22
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
RESTAURANT LIJSTERBES  hats_title 
9290 BERLARE  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 09 367 82 29 Fax: 09 367 85 50
Keuken : creatief
Schotels en specialiteiten :
Gazpacho Raw. Zeebars in zoutkorst (2pers) (75.00€).
RESTAURANT DE VISSCHERIE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 02 12 Fax: 050 34 34 38
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Zeevruchtenschotel met half Noordzee krab (2 pers). Oesters, schelpdiertjes, alikruiken, wulken schaar van noordzeekrab, langoustine, grijze garnalen. Zeetong.
RESTAURANT DE TROUBADOUR  hats_title 
2600 BERCHEM  (Antwerpen)
Tel: 03 239 39 16 
Keuken : Internationaal
Schotels en specialiteiten :
Australische zesrib graangevoederd (ong 330 gr) (31.90€). Hand Gepelde Zeebrugse garnalen, krokant korstje (15.40€). Met de lijn gevangen zeebaars uit Frankrijk, ratatouille van ZuidFranse groentjes (39.60€).
RESTAURANT DANNY VANDERHOVEN  hats_title hats_title 
3630 LANAKEN  (Limburg)
Tel: 089 24 05 26 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Bouillabaisse. Gillardeau oester n° 3, 6 stuks. Rund Simmental.
RESTAURANT L' OLIVIER
2860 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 63 31 43 Fax: 015 63 41 36
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Carpaccio van tomaat, Serranoham, buffelmozarella, gerookte scamorzakaas (12.00€). Gebakken zeetong (350 gr) met verse tartaar en handgesneden frietjes (dagprijs).
RESTAURANT DE REFUGIE  hats_title 
3300 TIENEN  (Vlaams Brabant)
Tel: 016 82 45 32 
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Anjouduif. Kreeft van de chef met fijne tuinkruiden en hazelnootboter (25.00€). Bouillabaisse.
RESTAURANT HUIS DE COLVENIER  hats_title hats_title 
2000 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 0477 23 26 50  
Keuken : gastronomisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
6-gangenmenu 90€ & 7-gangenmenu aan (100.00€). Huisgemaakte verse ganzenlever met vruchtengelei & getoaste brioche (25.00€). Gebraden Franse jonge duif met groentjes, gebakken ganzenlever & truffelsaus (40.00€).
RESTAURANT FORT NAPOLÉON
8400 OOSTENDE  (West-Vlaanderen)
Tel: 059 33 21 60 Fax: 059 33 21 80
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Gebakken sliptong met frietjes. Gemarineerde zalm met wasabi (18.00€).
RESTAURANT 'T KORENNAER  hats_title hats_title hats_title 
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 778 08 45 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Onze versie van paling in 't groen, hand gesneden frietjes (34.90€). Zeebaars, zeeuwse mossel, kokkels, courgette, fregola parels (27.90€). Rubra gallego 8 weken gerijpt by Dierendonck, BBQ, big green egg pickles bearnaise, dikke friet, hart van kropsla (35.90€).
RESTAURANT ONDER DE TOREN  hats_title 
9850 HANSBEKE  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 09 233 00 09 Fax: 09 233 00 09
Keuken : gastronomisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Ganzenleverterrine en mousse met kersengel, crumble van framboos en huisgemaakte brioche. Handgerolde couscous M'hamsa met kokkels, inktvis en ras el hanout.
RESTAURANT OUD WALLE  hats_title hats_title 
8500 KORTRIJK  (West-Vlaanderen)
Tel: 056 22 65 53  
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Kalfszwezerik, dooierzwam, spinazie en venkel (29.00€). Jong duifje, erwtjes, kropsla, citroentijm (41.00€).
RESTAURANT CORNEILLE  hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 58 28 Fax: 089 35 58 03
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Salade niçoise met gegrilde tonijn & ansjovis. Roodbaars met quinoa, sluimerten, groene asperges & jus van kreeft.
RESTAURANT PASTORALE  hats_title hats_title hats_title hats_title 
2840 RUMST  (Antwerpen)
Tel: 03 844 65 26 Fax: 03 844 73 47
Keuken : Frans
RESTAURANT LA BOTTE  hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 36 25 45 
Keuken : Italiaans en gastronomisch
Schotels en specialiteiten :
Osso-buco. Tartaar van tonijn. Wilde zeebaars.
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals